NSD > Nyheter

Monday, 05 June, 11:08

NSD - 27 mar 23 kl. 06:01

Idag är alla glada över att bankskatten blev verklighetModeraternas omvändelse i frågan om bankskatten är rimlig. Men det är också ett underkännande av deras egen politik..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idagär alla , gladaöver att , bankskattenblev , verklighet

Fler nyheter från NSD

NSD - 1 timme sedan

Tekniska problem hos Avanza

Nätmäklaren Avanza har tekniska problem. Kunderna kunde inte komma in på bolagets sajt när Stockholmsbörsen inledde veckans handel..

NSD - 10 minuter sedan

Sjöburna hantverkare på skärgårdsturné

Ingen dag är den andra lik för besättningen. Denna dag en vilsen björk, en strulande kardinal och byten av reflexer på gröna och röda prickar. "Man får inte gå och såsa för vad som helst kan hända", säger däckhand Dennis Risén..

NSD - 15 minuter sedan

AI-märkning – nytt krav i EU

En särskild märkning bör införas för AI-skapat material, anser EU-kommissionen i nya förslag..

NSD - 30 minuter sedan

Norlie & KKV till Storsjöyran

Norlie & KKV, Molly Hammar och Olivia Lebato kommer till Storsjöyran i Östersund..

NSD - 30 minuter sedan

Gratis gas tryckte ned turkisk inflation

Inflationen i Turkiet föll till 39,6 procent i maj, den lägsta nivån sedan december 2021, enligt landets statistikbyrå Turkstat. President Recep Tayyip Erdogans utdelning av gratis gas inför presidentvalet bidrog till att trycka ned prisökningstakten..

NSD - 45 minuter sedan

Allt om sommarfilmerna – och superkrocken i juli

Den 21 juli inträffar den stora biokrocken. Sommarens två största filmer har premiär samma dag. "Barbie" eller "Oppenheimer".

NSD - 45 minuter sedan

Rekordpublik för Vermeer i Amsterdam

Sedan 10 februari har köerna ringlat sig till Rijksmuseum i Amsterdam som visat den största Vermeer-utställningen som gjorts..

NSD - 45 minuter sedan

Andersson: "Den i särklass bäste"

Fotbollslandslagets förbundskapten Janne Andersson hyllar Zlatan Ibrahimovic. –Det är den i särklass bäste spelaren vi har haft i det här landet, säger Andersson till SVT..

NSD - 45 minuter sedan

Region Norrbotten har utsett ny regiondirektör

Regionstyrelsen har utsett Ulrika Sundquist till ny regiondirektör i Norrbotten. Beslutet fattades på ett extrainsatt sammanträde på måndagen. Sundquist är i dag HR-direktör i Region Stockholm..

NSD - 1 timme sedan

50-åring tog 11-åring på brösten – åtalas

Den 50-årige mannen tog en 11-årig flicka på brösten vid gula paviljongen i Luleå. Nu åtalas han för sexuellt ofredande mot barn samt flera andra brott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.