Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 14 June, 07:06

Nerikes Allehanda - 27 mar 23 kl. 05:52

Gör det dyrare att parkeraParkeringsbrist i Örebro.
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gördet , dyrareatt , parkera

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 5 minuter sedan

132 kvadratmeter stort hus i Karlskoga sålt

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Allt fler unga väljer bort alkohol

Dagens unga dricker betydligt mindre alkohol än tidigare generationer. Många ungdomar tycker att det är sunkigt att dricka och föredrar en mer hälsosam livsstil, enligt en ny rapport – som visar ett historiskt skifte i ungas alkoholvanor..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Svenskmål hjälpte inte – Floridavinst igen

Svenska Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll. Florida vann ännu en gång och är nu snubblande nära att ta hem hela Stanley Cup-titeln..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Nästa steg i skolbygget - 10 miljoner till utökad projektorganisation

Nu ska nästa steg tas i planen på att bygga en ny högstadieskola i Nora. Därför har kommunfullmäktige utökat borgensutrymmet för bolaget Nora Fastigheter med 10 miljoner kronor. – Pengarna ska användas till en utökad projektorganisation med uppdrag att ta fram en systemhandling och ett förfrågningsunderlag inför upphandling, säger Dan Pierre (M), ordförande i bildningsnämnden..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Brobergs fullträff hjälpte inte – Floridavinst igen

Örebroaren Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll. Florida vann ännu en gång och är nu en vinst ifrån att ta hem Stanley Cup-titeln..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Örebroaren blev proffs i Australien

Prestationsångesten blev för stor och Theodor Skarp slutade spela fotboll. I Nora återfann han glädjen till sporten och nu är örebroaren proffs i Australien. – Nu är jag jätteglad över att ha kommit fram till att jag vill spela på så hög nivå jag kan, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.