Expressen > Nyheter

Friday, 14 June, 08:33

Expressen - 27 mar 23 kl. 05:49

1 500 skickades runt – trots färre födslarFörra året föddes 2 600 färre barn i Stockholm än året innan. Men trots den minskade belastningen ökade andelen kvinnor som inte fick plats på den förlossningsklinik de valt.– Det visar att vi går åt fel håll, säger Emma Jonsson på Vårdförbundet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Emma Jonsson, Vårdförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 1 500, skickades, runttrots , färre, födslar

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Sida-chefen lockade med 40 miljoner i bistånd

Sida-chefen misstänks ha stoppat tiotals miljoner kronor i biståndspengar i egen ficka.Sedan i maj sitter han häktad. Nu berättar en organisation för SVT om hur den högt uppsatta tjänstemannen försökt att locka dem med bistånd på 40 miljoner kronor.

Expressen - 2 timmar sedan

Morgonens nyheter 14 juni

Expressen - 2 timmar sedan

Kritiken efter EU-valet: S måste sluta be om ursäkt

Socialdemokraterna klarade sitt mål för EU-valet, men det finns ingen anledning att slå sig till ro, enligt profiler i partiet.Nu hörs krav på ett tuffare parti – som är tydligt med sin egen politik.– Vi måste sluta be om ursäkt för vad vi vill, säger SSU-basen Lisa Nåbo, som vill se en hårdare linje mot C.

Expressen - 2 timmar sedan

Här är alla oförglömliga ögonblick med Folklistan

Folklistans tid i svensk politik ser ut att vara över.Efter en intensiv valrörelse med flera spektakulära vändningar nådde partiet endast 0,6 procent.I senaste avsnittet av politikpodden Extra listas de mest oförglömliga ögonblicken..

Expressen - 3 timmar sedan

Tvåbarnsmamman: ”Om du läser detta har jag dött”

För åtta år sedan fick Kate Rackham en cancerdiagnos.I ett sista inlägg på tvåbarnsmammans sociala medier står det nu så här:”Om du läser detta har jag dött.”.

Expressen - 5 timmar sedan

Farages triumf – större än regeringspartiet

Brittiska Torypartiets kris förvärras.I en ny opinionsmätning får regeringspartiet för första gången mindre stöd än högerpopulistiska Reform och är bara tredje största parti, skriver Telegraph.– Det är vi som är oppositionen nu, säger Reform-ledaren Nigel Farage..

Expressen - 7 timmar sedan

Starbucks-tabben: ”Det äckligaste som hänt mig”

Sarah Reed råkade dricka ur fel Starbucks-mugg i bilen.Det ledde till vad hon kallar en ”förskräcklig” tabbe, skriver Daily Mail.– Det äckligaste jag varit med om, säger Sarah..

Expressen - 8 timmar sedan

Europeisk polis krossade kokainkartell - 40 gripna

Åtta ton kokain har beslagtagits och 40 personer har gripits i en av Europas största drogkarteller, Balkankartellen. Det är resultatet av en fyra år lång operation ledd av den spanska polisstyrkan i samarbete med Europol..

Expressen - 8 timmar sedan

Stökiga krokodilen hamnade på grillen

Den stora krokodilen åt upp folks husdjur och jagade flera personer vid staden Bulla i Australien. Men invånarna fick sista ordet.Efter det att polisen sköt ihjäl reptilen käkade stadens invånare upp krokodilen på en grillfest, skriver CNN.

Expressen - 9 timmar sedan

Dubbla kängor från Trump – kallas ”rubbad” av båda

Donald Trump kallade Milwaukee för en ”gräslig stad”.Sedan insinuerade han att Nancy Pelosi är för gammal för honom men uppgav att hennes dotter sagt att de vore ”perfekta tillsammans”.Då fick han dubbelt mothugg – både Milwaukees borgmästare och Pelosis dotter kallade Trump för ”rubbad”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.