DI > Ekonomi

Monday, 05 June, 08:22

DI - 27 mar 23 kl. 05:43

ECB-topp: Bankturbulens talar för svagare guidningBanksektorn går nu igenom en period med stor osäkerhet vilket stärker argumenten för att ECB ska agera utifrån möte till möte, utan tydlig framåtblickande guidning. Det sade ECB-rådsledamoten Luis de Guindos i en intervju med Business Post..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ECB, Luis, Guindos, Business Post

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ECB-topp, Bankturbulens, talarför , svagare, guidning

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Hemnet: Förväntningarna på bopriserna mindre negativa

Boprisförväntningarna bland besökarna på bostadssajten Hemnet blev mindre negativa i juni..

DI - 5 minuter sedan

Apple väntas visa upp nytt AR-headset i dag

Apple väntas vid sin återkommande utvecklarkonferens WWDC, som inleds på måndagen, visa upp ett antal nya produkter. Mest omtalat är ett nytt AR-headset, som varit under utveckling i cirka sju års tid, rapporterar flera medier på måndagen..

DI - 4 minuter sedan

Devysers grundare och vice vd Ulf Klangby blir rådgivare

Diagnostikbolaget Devyser meddelar att vice vd och grundare Ulf Klangby lämnar sin operativa position för att istället inta en roll som rådgivare åt bolaget på konsultbasis. Formellt sker ändringen den 1 juli. .

DI - 15 minuter sedan

Allt har gått fel – har styrelsen sovit?

Efter den katastrofala resultatutvecklingen var det omöjligt för Anders Jensen att sitta kvar som Viaplay-vd. Men Viaplays styrelse, med bland annat ordförande Pernille Erenbjerg och styrelsemedlemmen Anders Borg, verkar ha sovit i stället för att värna om aktieägarnas pengar – det är inte alls längesedan den godkände en nyinstiftad specialbonus till vd:n Anders Jensen som nu alltså avgår..

DI - 15 minuter sedan

Oväntad ökning av tysk export

Tysklands export steg 1,2 procent medan importen sjönk 1,7 procent i april, kalender- och säsongsjusterat, jämfört med föregående månad. .

DI - 15 minuter sedan

IMF ser ännu inte någon signifikant nedgång i utlåning i USA

IMF ser ännu inte någon signifikant nedgång i utlåning i USA. Det säger IMF-chefen Kristalina Georgieva i en intervju med CNBC. .

DI - 30 minuter sedan

Novo Nordisk i förhandlingar att köpa bolag för 154 miljoner euro

Novo Nordisk har ingått exklusiva förhandlingar om att förvärva 45,3 procent i franska Biocorp följt av ett bud på återstående aktier..

DI - 45 minuter sedan

"Positiva observationer” i Initiator Pharma-studie

First North-listade Initiator Pharma meddelar ”positiva, statistiskt signifikanta och dosberoende kliniska observationer” relaterade till effekt vid erektil dysfunktion samt att inga allvarliga eller kritiska biverkningar obeserverats i den kliniska fas 2a-studien med IP2018 hos patienter med mild till måttlig erektil dysfunktion..

DI - 1 timme sedan

Mackmyra i överenskommelse med huvudägaren om låneavtal

Mackmyra har i dag träffat en överenskommelse med bolagets huvudägare, Lennart Hero, avseende det låneavtal som tidigare ingåtts med Lennart Hero. Genom överenskommelsen så får Mackmyra anstånd med räntebetalningar under perioden juli-december 2023 och Mackmyra får möjlighet att konvertera 30 miljoner kronor av det lån som bolaget har hos Lennart Hero till eget kapital. .

DI - 1 timme sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagen svagt nedåt, med indikation från handeln hos IG Markets. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.