NSD > Nyheter

Friday, 24 May, 16:11

NSD - 27 mar 23 kl. 05:39

Uppåt i Tokyo trots global bankoroTokyobörsen inledde handelsveckan relativt starkt, trots internationell oro över banksektorn..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Tokyo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt i Tokyotrots , global, bankoro

Fler nyheter från NSD

NSD - 15 minuter sedan

Ordföranden: "Vi vill skapa mer liv och rörelse där"

Kalix kommun tar fram en utvecklingsplan för ön Vassholmen och de första åtgärderna ska ske redan i år. Det handlar om renoveringar, lagningar och att öka tillgängligheten för att båtar ska kunna lägga till..

NSD - 30 minuter sedan

Gräsbrand i Piteå – räddningstjänst på väg

Vid 15.30-tiden fick räddningstjänst larm om en gräsbrand i Pullskäret, Piteå..

NSD - 1 timme sedan

Bodensarens klara mål – nå drömgränsen: "Har varit extremt nära"

Linda Hedlund åker till stortävlingen i Tyskland med ett mål i sikte – att nå milstolpen. "Mitt mål är att ta mig över 60-metersgränsen", säger släggkastaren..

NSD - 8 timmar sedan

Ny flyglinje nästa vinter – Paris-Kiruna

Ännu en flyglinje öppnar upp nästa vinter. Från december till mars kommer det gå att flyga reguljärt mellan Kiruna och den franska huvudstaden. "Vi är väldigt positiva till den här utvecklingen på tillgänglighetssidan", säger Peter Salomonsson, vd Kiruna-Lappland..

NSD - 1 timme sedan

Blixtcomeback av Olausson: "Hur var det man laddade för match?"

Han har inte gjort en enda fotbollsträning sedan han la skorna på hyllan i höstas. Under fredagskvällen William Olausson in i startelvan med moderklubben..

NSD - 2 timmar sedan

Stort intresse för förtidsröstning i EU-valet

Intresset för att förtidsrösta tidigt i Europaparlamentsvalet är större i år jämfört med valet 2019, enligt Valmyndigheten..

NSD - 2 timmar sedan

85 konstnärer i sex kommuner deltar i Konstrundan

Sista helgen i maj bjuder konstnärerna hem publiken till sig under den årliga Konstrundan. Ett sätt att göra konsten mer tillgänglig, menar Inger Thurfjell i Brändön..

NSD - 13 timmar sedan

Galadrottningen inför Luleås stora näringslivfest: "Superpepp"

På fredagen fylls Luleå energi arena med pompa och ståt – då har det åter blivit dags för näringslivets stora gala Luleå business awards. "Jag ser fram emot att få bli inspirerad av alla dessa pristagare", säger mellodrottningen Lina Hedlund, som är årets konferencier..

NSD - 3 timmar sedan

Skoter genom isen vid Rallarkyrkogården • Polishelikopter på väg

Räddningstjänsten fick larm om ett drunkningstillbud vid Rallarkyrkogården i Abisko vid 12.30-tiden på fredagen. Det ska röra sig om en skoter som gått genom isen.

NSD - 2 timmar sedan

Tränaren får ny anställning i klubben

Daniel Engberg är nu inte bara fotbollstränare för IFK Luleås A-lag. IFK anställer Engberg som fotbollsutvecklare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.