Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 05 June, 08:08

Expressen Dina Pengar - 27 mar 23 kl. 05:41

Günther Mårder lämnar Företagarna: ”Var dags”Företagarnas vd Günther Mårder kommer att lämna organisationen i höst, den 21 oktober blir sista arbetsdagen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Mårder, Företagarna, Günther Mårder

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Günther, Mårder, lämnar, FöretagarnaVar , dags

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

Matpriserna sjunker för andra månaden i rad

Matpriserna fortsatte att sjunka i maj.Det går att prata om ett trendbrott, enligt Ulf Mazur på Matpriskollen.– Det är en väldigt snabb nedgång nu, säger han..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Ulrika och Jan lämnade Jönköping för soliga Italien

Så fort Ulrika och Jan fick se den gamla byggnaden i den lilla italienska byn Grottazzolina var det inget snack. De skulle bara ha huset. Det var bara att åka hem och sälja rubb som stubb i Jönköping och flytta ner.

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Ilija Batljans superexpansion – kollapsade av räntorna

Han har beskrivits med ord som driven, optimistisk och riskvillig – flyktingen som blev departementsråd, kommunstyrelseordförande och till sist tippad som ny S-ledare.Då lämnade han politiken och grundade ett fastighetsimperium som gjorde honom till mångmiljardär – innan lyckan vände för Ilija Batljan, 55.Så här gick det till..

Expressen Dina Pengar - 21 timmar sedan

Så ska Glenn Hysén maxa sin pension

Glenn Hysén, 63, berättade i Expressen att han valt att gå i förtidspension.Så här ser pensionsplanen ut som han lagt upp ihop med hustrun Camilla:✓ Allmänna pensionen och tjänstepensionen.✓ Pengarna från fotbollskarriären.

Expressen Dina Pengar - Igår: 21:52

Batteridrivna lastbilar rullar snart i Stockholm

Svenska Volta Trucks tidigarelägger sin lansering.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:21

Misstänkt kvinna i fastighetshärvan i Stockholm släppt

En av de misstänkta i härvan med den häktade högprofilerade fastighetsmäklaren får tillbringa helgen i frihet.Det gäller den kvinna som misstänks för inblandning i mäklarens affärer.Fastighetsmäklaren själv tvingas till fortsatt vistelse på några få kvadratmeter i cellen på Kronobergshäktet i Stockholm.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 16:57

Risk för stigande elpriser i sommar

Experten: Varmt och torrt leder ger högre pris • Kör mer AC.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:42

EQT:s bud: 60 miljarder för djurmedicinjätte

EQT har lagt ett bud på brittiska Dechra Pharmaceuticals, tillverkare av läkemedel för djur. Wallenbergsfärens riskkapitalbolag erbjuder ägarna 4,46 miljarder pund (motsvarande drygt 60 miljarder kronor), skriver Dechra i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:30

Thornberg: Ekonomisk brottslighet största hotet

Rikspolischef Anders Thornberg pekar ut den ekonomiska brottsligheten som det största hotet just nu. Där spelar växlingskontoren en särskild roll..

Expressen Dina Pengar - 02 jun 23 kl. 07:10

Elkris ska dämpas – Öresundsverket återstartas

Skåningarna får ett efterlängtat eltillskott. Svenska kraftnät har gett i uppdrag att återstarta Öresundsverket i Malmö.I bästa fall kan det dämpa de höga elpriserna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.