News55 > Nyheter

Monday, 29 May, 08:42

News55 - 26 mar 23 kl. 23:34

Antonio Conte lämnar TottenhamPremier League-klubben Tottenham gör sig av med tränaren Antonio Conte, uppger klubben på sin hemsida. "Vi kan meddela att vår huvudtränare Antonio Conte har lämnat klubben", skriver man och uppger att man har kommit överens om uppgörelsen. "Vi tackar A. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Conte, Tottenham, League, Antonio Conte

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antonio, Conte, lämnar, Tottenham

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

S-ledamot: Självklart delta i palestinakonferens

Riksdagsledamoten Jamal El-aj (S) försvarar sitt deltagande vid den Europeiska palestinska konferensen i Malmö i helgen, trots partiets avrådan. S har kallat honom till ett möte med gruppledningen. Detta efter att han fångats på bild med en utpekad leda….

News55 - 1 timme sedan

SBB till salu – helt eller i delvis

Det krisande fastighetsbolaget SBB är till salu – helt eller delvis. Rådgivare har anlitats för att utvärdera alternativen. - Det är styrelsen som har beslutat att bredda sin process och sitt strategiska arbete för att maximera aktieägarvärdet, säger SB….

News55 - 15 minuter sedan

Placerade barn far illa – tvingas flytta runt

Många barn som varit placerade i familjehem eller växer upp i HVB-hem tvingas flytta runt mellan olika placeringar och far illa, enligt en kartläggning som Socialstyrelsen har gjort och som SR Ekot rapporterar om. I gruppen barn som varit placerade unde….

News55 - 30 minuter sedan

Natoansökan – “Ovisst ända till Vilnius”

Den turkiska valrörelsen är över – nu hoppas regeringen på ett snabbt godkännande av den svenska Natoansökan. Men president Erdogan är känd för sin oförutsägbarhet. – Erdogan kan hålla det hela i ovisshet ända tills Vilnius, säger tidigare Turkietambass….

News55 - 30 minuter sedan

13 inför rätta för stormningen i Hongkong

Rättegången mot 13 personer som anklagas för att ha deltagit i stormningen av Hongkongs lagstiftande råd 2019 har inletts. Sju av de anklagade har erkänt upplopp, ett brott som kan straffas med upp till tio år i fängelse. Stormningen av Hongkongs lagsti….

News55 - 30 minuter sedan

Här tas pensionärer in för att rädda sommaren

En majoritet av landets regioner har inte tillräckligt många barnmorskor för att klara bemanningen på förlossningarna under sommaren. Semestrar har kunnat beviljats tack vare pensionärer och hyrpersonal. "Det är otroligt skört", säger Michael Viklund på förlossningen i Umeå..

News55 - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna svagt uppåt

Stockholmsbörsen stiger med 0,2 procent i förhandeln på IG Markets. På morgonen meddelade fastighetsbolaget SBB:s styrelse att en översyn av bolaget ska göras, som kan innebära en försäljning. På måndagen har börserna i New York, Oslo, Köpenhamn och Lon….

News55 - 45 minuter sedan

Malmö satsar på ny gamingfestival

Everyone Plays blir titeln på en ny gamingfestival som hålls i Malmö nästa sommar. Festivalen äger rum den 24–30 juni 2024 och arrangörerna hoppas på 50 000 besökare. Bakom festivalen står Malmö stad, Steve Angello från Swedish House Mafia, Ali Eftekhar….

News55 - 45 minuter sedan

Turkiska liran faller efter Erdogans seger

Den turkiska liran faller sedan det på söndagen stod klart att den sittande presidenten Erdogan vinner valet. På måndagsmorgonen faller valutan med 0,3 procent mot dollarn. En dollar kostar nu 20,0 lira, vilket är nära en bottennotering.

News55 - 45 minuter sedan

Konstvetare om svensk kulturkanon: “Rätt naivt”

John Bauers måleri ingår i en informell svensk konstkanon, men inga verk av Bauers fru, Ester Ellqvist. Varför? I sommarens utställning "Kanon – välsignelse eller förbannelse" granskar Jönköpings länsmuseum ett omdebatterat begrepp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.