SvD > Nyheter

Monday, 29 May, 08:12

SvD - 26 mar 23 kl. 22:49

Stora protester vid Netanyahus bostad
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Netanyahus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora protestervid , Netanyahus, bostad

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Upprepade brister hos Thorenskolor

En majoritet av skolkoncernen Thorengrupps gymnasieskolor har fått kritik av Skolinspektionen för att eleverna inte fått den undervisning de har rätt till. Bristerna har uppmärksammats på 23 av koncernens gymnasieskolor, visar en granskning SVT gjort..

SvD - 15 minuter sedan

Så blir nya "Pang i bygget"

Är du peppad på nyversionen av kultserien ”Pang i bygget”? Grattis, nu kommer fler detaljer kring den nya serien..

SvD - 1 timme sedan

SBB överväger försäljning

SvD - 1 timme sedan

”Imperialism är inte detsamma som fred”

SvD skrev starkt kritiskt om ”Illusionen om den ameri­kanska dröm­men” och menade att boken försökte göra rysk imperialism mindre allvarlig genom att peka på USA:s imperialism. Men för­fattarna Frida Stranne och Trita Parsi menar att deras argument förvrängts. SvD:s Björn Werner svarar direkt..

SvD - 2 timmar sedan

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen

64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år.Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri..

SvD - 1 timme sedan

Simon J Berger leder tittarna genom historien

Historien om Sverige berättas i en ny storsatsning i SVT i höst.Skådespelaren Simon J Berger blir tittarnas ledsagare genom de dramatiska händelserna som format vårt land.– Jag har alltid varit en historienörd, säger han..

SvD - 1 timme sedan

Erdogan – den store erövraren av makten

President Erdogan har återigen erövrat makten. Idag kan han fira det samtidigt som Turkiet minns erövringen av Konstantinopel. Det kan vara en vink om vad som väntar landet under de kommande fem åren..

SvD - 1 timme sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med ”sexuellt explicit” material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat.Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

SvD - 4 timmar sedan

Nya attacker mot Kiev

SvD - 2 timmar sedan

Avsluta betygsexperimentet

Idag kommer kritiken mot betygen från dem som vill värna meritokratin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.