Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 01 June, 06:44

Vimmerby Tidning - 26 mar 23 kl. 20:03

Dubbla mål av Ronaldo när Portugal vann stortCristiano Ronaldo har näsa för att göra mål. I Portugals 6–0-seger borta mot Luxemburg i EM-kvalet noterades 38-åringen för dubbla fullträffar..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ronaldo, Portugal, Portugals, Luxemburg, EM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubblamål av , Ronaldonär , Portugalvann , stort

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. –Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Flyktingdocka på USA-turné

Little Amal, en 3,7 meter hög marionettdocka som föreställer en syrisk flykting, ska resa genom USA för att öka medvetenheten om migration. –Hon är endast en symbol för miljontals barn, säger den konstnärlige ledaren Amir Nizar Zuabi..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Unga tjejer på stöldturné i ny Netflixserie

Efter "Clark" kommer en ny svensk krimsåpa på Netflix. Fem unga tjejer gör inbrott i välbärgade förorter i "Barracuda queens". –Vi är fem stycken mini-Clark, säger skådespelaren Alva Bratt..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Sommarturné för Cleo

Cleo ger sig ut på vägarna i sommar..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister. Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Saudisk aktivist inför rätta för "propaganda"

I Saudiarabien ska en kvinnoaktivist, som hållits frihetsberövad sedan i november, ställas inför rätta för att ha "fört en propagandakampanj" i sociala medier..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

TIPSET – så tror vi att helgens heta matcher slutar

Ny helg. Massa nya heta lokala fotbollsmatcher, med mycket på spel. Så här tror vi att matcherna slutar!.

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Länets skogar måste klimatanpassas

Klimatförändringarna kan leda till mer gynnsamma förhållanden för skadeinsekter och mindre motståndskraftiga ekosystem. För att säkerställa en skog som både står emot klimatförändringarna och bidrar till att de stoppas måste Kalmar läns skogar klimatanpassas, skriver Sören Petersson, affärsområdeschef för Holmen Skog..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Coop tror på Vimmerbybutiken trots olönsamhet

Det kostade Coop flera miljoner att stänga ner butiken i centrala Vimmerby i fjol. Samtidigt dras den "nya" Coop-butiken vid Vimmerbyallén fortfarande med lönsamhetsproblem. Med vd Richard Hedsand tror på butikens framtid..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Konkurser plågar hotell och handel

Konkurserna inom hotell- och restaurangbranschen samt partihandeln nästan dubblerades i maj jämfört samma månad med förra året, enligt statistik från kreditupplysningsföretaget UC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.