News55 > Nyheter

Thursday, 01 June, 06:53

News55 - 26 mar 23 kl. 22:01

Sexköpare löpte amok – slog kvinna med kofotEn man i 30-årsåldern har dömts till tio års fängelse för bland annat mordförsök efter ett rörigt händelseförlopp i en fastighet i centrala Göteborg i oktober, skriver Göteborgs-Posten. Mannen tillbringade en halvtimme hos en prostituerad kvinna. Efterå. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Göteborg, Göteborgs-Posten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexköpare, löpte, amok, slog, kvinnamed , kofot

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. – Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

News55 - 30 minuter sedan

Sommarturné för Cleo

Cleo ger sig ut på vägarna i sommar. Umeårapparen besöker elva svenska orter med start i Stockholm i helgen, då hon och Umeåkollektivet Random Bastards och Hoopdiggas tar livekonceptet Mästerbotten till huvudstaden. Tidigare i år vann Cleo en Grammis i….

News55 - 30 minuter sedan

Flyktingdocka på USA-turné

Little Amal, en 3,7 meter hög marionettdocka som föreställer en syrisk flykting, ska resa genom USA för att öka medvetenheten om migration. – Hon är endast en symbol för miljontals barn, säger den konstnärlige ledaren Amir Nizar Zuabi. Little Amal är en….

News55 - 1 timme sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister. Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige. – PKK ä….

News55 - 1 timme sedan

Unga tjejer på stöldturné i ny Netflixserie

Efter "Clark" kommer en ny svensk krimsåpa på Netflix. Fem unga tjejer gör inbrott i välbärgade förorter i "Barracuda queens". – Vi är fem stycken mini-Clark, säger skådespelaren Alva Bratt.

News55 - 1 timme sedan

Konkurser plågar hotell och handel

Konkurserna inom hotell- och restaurangbranschen samt partihandeln nästan dubblerades i maj jämfört samma månad med förra året, enligt statistik från kreditupplysningsföretaget UC. Inom hotell- och restaurangbranschen ökade antalet konkurser med 86 proc….

News55 - 1 timme sedan

Skuldavtal piggade upp Asienbörserna

De ledande börserna i Asien pekar uppåt i den inledande handeln på torsdagen, sedan USA:s representanthus röstat ja till att lyfta landets skuldtak. Hongkongbörsens Hang Seng-index var upp 0,7 procent strax efter lunch. I Shanghai var kompositindexet up….

News55 - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök i Sundbyberg

En man i Sundbyberg norr om Stockholm har förts till sjukhus med vad polisen bedömer är knivskador. En misstänkt gärningsman har gripits. – Vi blev kallade till en lägenhet i Sundbyberg vid tjugo i tre i morse.

News55 - 1 timme sedan

Toppmöte på vingård – Moldaviens största stund

EPG – vad är väl det? Fast säg inte det till Moldavien där torsdagens europeiska toppmöte beskrivs som det lilla landets största stund hittills. Den fattiga forna sovjetrepubliken i sydöstra Europa välkomnar alla från Frankrikes president Emmanuel Macro….

News55 - 1 timme sedan

WWF: Blommor & bin är också tillväxt

Bin som utrotas, skogar som skövlas och mark som blir obrukbar – kostnader som aldrig räknas in i företags eller länders räkenskaper. Det behöver bli ändring på det, slår Världsnaturfonden fast i en färsk rapport. Både företag och länder lever i ett sys….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.