DI > Ekonomi

Monday, 29 May, 08:27

DI - 26 mar 23 kl. 21:00

Spargurun Günther Mårder lämnar FöretagarnaFöretagarnas vd Günther Mårder har beslutat att lämna organisationen till hösten. Det berättar han för Dagens industri. ”Det är dags att ta nästa steg”, säger han. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Günther Mårder, Företagarna, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spargurun, Günther, Mårder, lämnar, Företagarna

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Sdiptechs finanschef blir ny vd

Sdiptech meddelar att Bengt Lejdström efterträder Jakob Holm som vd från och med den 1 januari 2024. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

PTC tar Creo till molnet med introduktionen av Creo+

PTC fortsätter Core CAD-utvecklingen med samtidig lansering av Creo 10.

DI - 15 minuter sedan

Ökad rörelseförlust för Anoto

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, redovisar ett rörelseresultat på -14 miljoner kronor (-10) för det första kvartalet 2023..

DI - 15 minuter sedan

Utlåningen tillhushållen steg med 1,9 procent i april

De monetära finansinstitutens utlåning till svenska hushåll ökade 1,9 procent i april jämfört med motsvarande månad föregående år. Det var den tolfte månaden i rad med fallande tillväxttakt. Det visar SCB:s finansmarknadsstatistik..

DI - 15 minuter sedan

Turkiska liran faller efter Erdogans seger

Den turkiska liran faller sedan det på söndagen stod klart att den sittande presidenten Erdogan vinner valet..

DI - 30 minuter sedan

Forsmark 2 går på halvfart

I helgen stoppades en av Forsmarks kärnkraftsreaktorer för en mindre reparation. En inspektion i samband med stoppet visade att det behövs åtgärder på en av de två generatorerna för att den ska fungera felfritt..

DI - 45 minuter sedan

Fem saker du ska ha koll på innan börsen öppnar

Fastighetsbolaget SBB har fått ett sänkt kreditbetyg samtidigt som bolagets styrelse meddelar att man utvidgar sin översyn av strategiska alternativ vilket även inkluderar en potentiell försäljning av bolaget. Här är fem saker du ska ha koll på innan börsen öppnar. .

DI - 1 timme sedan

Encare tar in 1,5 MEUR för att utveckla kirurgivården med sin innovativa SaaS-lösning

Healthtech-bolaget Encare har säkrat finansiering om 1,5 miljoner euro för att ha möjlighet att fortsätta planerad expansion, produktutveckling och inträde på nya internationella marknader. Encares SaaS-lösning används hos vårdgivare för att implementera så kallad ”best practice” inom kirurgivård, vilket resulterar i bättre återhämtning för patienter efter operation. Primärt befintliga aktieägare, men också några nya ägare, deltog i finansieringsrundan via Sciety’s nätverk..

DI - 1 timme sedan

Handelsbanken köpstämplar Volvo Cars på kort sikt – här är dagens rekar

Handelsbanken inleder bevakning av Volvo Cars med rekommendationen köp på kort sikt och market perform på lång sikt. Här är en sammanställning av måndagens rekommendations- och riktkursförändringar. .

DI - 1 timme sedan

SBB utvidgar strategisk översyn – kan inkludera försäljning av bolaget

Fastighetsbolaget SBB:s styrelse har beslutat sig för att utvidga sin översyn av strategiska alternativ för att maximera värdet för bolaget aktieägare. ”Sådana alternativ kan inkludera en försäljning av bolaget, affärssegment eller specifika tillgångar så väl som andra strategiska transaktioner”, skriver SBB i ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.