Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 01 June, 07:09

Vimmerby Tidning - 26 mar 23 kl. 21:00

Nya tränaren ställer krav: "Ska förtjäna sin plats"Med hela tio nyförvärv inför säsongen har IFK Tuna en bred trupp som kan räcka långt i fotbollsfemman i år. "Vi har en jämnstark trupp med många potentiella startspelare så det gäller att träna om man ska förtjäna sin plats", säger nye tränaren Lasse Gustavsson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
IFK Tuna, Lasse Gustavsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya tränaren, ställer, kravSka , förtjänasin plats

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Allt fler äldre har skulder hos Kronofogden

Nästan 40 000 personer över 64 år hade skulder hos Kronofogden vid slutet av 2022, det är 460 personer fler jämfört med året innan, visar en analys från Kronofogden..

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Företag KO-anmäls för reklam om stekpannor

Stekpannorna marknadsförs med argumentet att de inte innehåller det förbjudna ämnet PFOA. Men vilka andra farliga ämnen de faktiskt innehåller talas det tyst om. Nu anmäler Sveriges konsumenter 22 försäljare och tillverkare till Konsumentverket..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. –Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Flyktingdocka på USA-turné

Little Amal, en 3,7 meter hög marionettdocka som föreställer en syrisk flykting, ska resa genom USA för att öka medvetenheten om migration. –Hon är endast en symbol för miljontals barn, säger den konstnärlige ledaren Amir Nizar Zuabi..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Unga tjejer på stöldturné i ny Netflixserie

Efter "Clark" kommer en ny svensk krimsåpa på Netflix. Fem unga tjejer gör inbrott i välbärgade förorter i "Barracuda queens". –Vi är fem stycken mini-Clark, säger skådespelaren Alva Bratt..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Sommarturné för Cleo

Cleo ger sig ut på vägarna i sommar..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister. Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Saudisk aktivist inför rätta för "propaganda"

I Saudiarabien ska en kvinnoaktivist, som hållits frihetsberövad sedan i november, ställas inför rätta för att ha "fört en propagandakampanj" i sociala medier..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

TIPSET – så tror vi att helgens heta matcher slutar

Ny helg. Massa nya heta lokala fotbollsmatcher, med mycket på spel. Så här tror vi att matcherna slutar!.

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Länets skogar måste klimatanpassas

Klimatförändringarna kan leda till mer gynnsamma förhållanden för skadeinsekter och mindre motståndskraftiga ekosystem. För att säkerställa en skog som både står emot klimatförändringarna och bidrar till att de stoppas måste Kalmar läns skogar klimatanpassas, skriver Sören Petersson, affärsområdeschef för Holmen Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.