DN > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 02:12

DN - 25 mar 23 kl. 14:15

Hårda hyresförhandlingar ”låsningar vi inte sett förut”Hälften av Sveriges hyresförhandlingar är i mål. Snittet ligger just nu på 4,14 procent i hyreshöjningar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, hyresförhandlingar, låsningarvi inte , sett, förut

Fler nyheter från DN

DN - 11 timmar sedan

Apple ingår förlikning med EU – slipper jätteböter

Det amerikanska teknikkonglomeratet Apple ingår förlikning rörande mobila betalsystem med EU och undviker därmed risken för enorma böter, rapporterar Financial Times med hänvisning till källor..

DN - 14 timmar sedan

Löneskillnader mellan könen har slutat minska

Det tidigare trendmässigt minskade gapet i löneskillnader mellan könen har stannat upp. – Det är bekymmersamt, säger Lena Granqvist, samhällspolitisk chef på fackförbundet Saco..

DN - 15 timmar sedan

Statens finanser dyker i år

Den offentliga sektorns finanser försämras med 43 miljarder kronor i år. Underskottet beräknas landa på 80 miljarder kronor, enligt en ny prognos från Ekonomistyrningsverket (ESV)..

DN - Igår: 13:44

Ny ledning i krisande fastighetsbolaget

Krisande fastighetsbolaget Oscar Properties har fått en ny ledning. Richard Bagge har utsetts till ny vd och Hans von Celsing till ny ordförande..

DN - Igår: 11:46

Kärnkraftsverkens drifttid kan förlängas 20 år

Drifttiden för de totalt fem reaktorerna i kärnkraftverken Forsmark och Ringhals kan komma att förlängas från 60 till 80 år, enligt ett inriktningsbeslut från ägarna. Det skulle möjliggöra produktion in på 2060-talet..

DN - Igår: 08:20

Så handlar du smart inför midsommar

Under de senaste två åren har hushållens utgifter ökat kraftigt. Inför midsommarhandlingen har vissa varor stigit i pris, men det finns chans till riktiga klipp. – Vi har registrerat över 200 000 erbjudanden från Sveriges butiker, säger Ulf Mazur på den oberoende sajten Matpriskollen..

DN - I förrgår: 18:49

Fyndläge för bostadsköpare i sommar

Utbudet på bostadsmarknaden fortsätter att vara stort under sommaren. Detta talar för att bostadsköpare som är aktiva kan göra fynd. –  Särskilt små lägenheter är lättare att både köpa och sälja nu på sommaren, säger Johan Nordenfelt, informationschef på Erik Olsson fastighetsförmedling..

DN - I förrgår: 16:26

Tjuvstarta kortare arbetstid – så påverkas din lön

Kortare arbetstid har blivit en het fråga. Men det går att tjuvstarta och minska sin arbetstid redan nu. Här är reglerna för att få ledigt och med hjälp av vår räknesnurra ser du snabbt hur mycket nettolönen minskar..

DN - 15 jun 24 kl. 08:20

Konceptbilar på 90-talet – men vad hände sen?

Konceptbilar kan vara hur galna som helst, men även seriösa. Låt oss backa bandet cirka 30 år, till 1990-talet och titta på det som några av biltillverkarna visade upp på världens bilsalonger under årtiondet. Här är fem någorlunda sansade konceptbilar som ändå höjde både ett och annat ögonbryn när det begav sig.

DN - 14 jun 24 kl. 15:57

Kapitalförvaltarna backar inte – trots nej på Teslastämman

Förslaget från de nordiska och europeiska ägarna om rätten till facklig organisering röstades inte igenom på Teslastämman i Texas i torsdags..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.