NT > Nyheter

Friday, 14 June, 10:42

NT - 24 mar 23 kl. 11:03

Konserten är tydligt skriven för Malin BromanTorsdagskonserten i De Geerhallen bjöd på uruppförandet av Daniel Börtz ”Double Concerto for one”. Med sitt spännande tonspråk fångar han snabbt lyssnaren. Konserten spelades in, så missade du tillfället får du en ny chans som P2 planerat till den 24 april..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Malin Broman, De Geerhallen, Daniel Börtz Double Concerto, P2

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsertenär , tydligt, skrivenför , Malin, Broman

Fler nyheter från NT

NT - 5 timmar sedan

Besvikelse: "Min känsla är att de inte lyssnar"

Besvikelse är en av reaktionerna efter att politikerna tagit beslut om en ny utredning av Nyströmska istället för en folkomröstning. "Min känsla är att jag inte känner mig lyssnad på. En utredning är inte vad vi efterfrågat", säger Klara Jacobsson, en av dem som stod bakom vårens namninsamling..

NT - 10 timmar sedan

Varnar för älg på vägen på E4

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Norrköping Södra och Fiskeby..

NT - 13 timmar sedan

Avslöjar: Han lämnar IFK:s styrelse – besked på torsdagskvällen

NT-sporten kan avslöja att André Skagervik hoppar av IFK Norrköpings styrelse. Efter mindre än fyra månader i rollen meddelade han sin avgång under torsdagen, uppger källor..

NT - 14 timmar sedan

Grilla säkert i sommar – se över regulatorn

Grillsäsongen är i full gång, men nu går branschorganisationen Energigas Sverige ut och varnar för att det säljs tryckregulatorer som inte är anpassade för den gasol som finns att köpa i Sverige..

NT - 13 timmar sedan

Rådjur på fel sida viltstängslet på E4

Det är problem i trafiken i riktning mot Nyköping på E4 mellan trafikplatserna Åby och Björnsnäs..

NT - 15 minuter sedan

Bomben: Henning Berg säger upp sig – lämnar AIK

Efter mindre än ett år som AIK-tränare lämnar Henning Berg klubben. Norrmannen har själv valt att säga upp sig med omedelbar verkan..

NT - 15 minuter sedan

Hon ger kärleken ännu en chans – i ny tv-satsning

Hon är ett välkänt ansikte för många, efter sin medverkan i Bonde söker fru. Nu är Ellinor Eke-Göransson, till vardags reporter på Corren, en av huvudpersonerna i TV4:s nya kärlekssatsning..

NT - 15 minuter sedan

Hård kritik mot Gröna Lund efter dödsolyckan

Gröna Lund får hård kritik av Statens haverikommission för olyckan där en kvinna omkom och flera skadades. Bristande säkerhetsarbete på nöjesparken var en bidragande orsak, enligt SHK..

NT - 30 minuter sedan

Kedjehus på 145 kvadratmeter sålt i Norrköping - priset: 5 000 000 kronor

Evi Linnéa Mona-Lisa Landin, 66, och Dan Sture Landin, 67, boende på Ånestadsgatan i Norrköping har tagit över fastigheten på adressen Korngatan 15 i Norrköping från Mousa Chamoun och Azizeh Jubrail..

NT - 45 minuter sedan

Miljonsatsningen på golfbanan – för träning året runt

Norrköping Söderköping Golfklubb bygger golfstudio för att förlänga säsongen. "Det känns jätteinspirerande att kunna träna inomhus", säger Filip Eriksson, sportchef i klubben..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.