SvD > Nyheter

Thursday, 01 June, 07:37

SvD - 24 mar 23 kl. 10:52

”Vi dom-förespråkare står på stadig grund”Vi vill protestera mot påståendet att dom-förespråkare står på svag empirisk grund, skriver Olle Josephson och Lena Lind Palicki i en replik..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Olle Josephson, Lena Lind Palicki

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi dom-förespråkare, står, stadig, grund

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige.– Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

SvD - 1 timme sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister.Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..

SvD - 1 timme sedan

”Vissa män trängs ut från partnermarknaden”

Allt fler unga vuxna har aldrig sex, men debatten fokuserar för mycket på minoriteten incels. ”Det har gjort manlig sexlöshet mer stigmatiserad,” menar Peter Ueda som forskar om sexuellt inaktiva män. .

SvD - 1 timme sedan

”Blev ansiktet för kritiken mot Putin”

PODD | Estlands premiärminister Kaja Kallas är en av Putins mest högljudda kritiker. Hennes tuffa stil har gett henne internationell stjärnglans och rekordstöd på hemmaplan. Men kan hennes frispråkighet förstöra chanserna att bli ny Natochef?.

SvD - 1 timme sedan

Larmar om bo-kraschen: Värre än statistiken visar

Normalt byggstartar hon 1 000 nya lägenheter om året. Nu inte en enda på ett år – ett stopp som kan vara till 2025. Rikshems vd Anette Frumerie kräver krafttag från politiken för att häva kollapsen i bostadsbyggandet..

SvD - 2 timmar sedan

Toppmöte på vingård – Moldaviens största stund

EPG – vad är väl det?Fast säg inte det till Moldavien där torsdagens europeiska toppmöte beskrivs som det lilla landets största stund hittills..

SvD - 2 timmar sedan

Sommarväder lockar – men är svårt att förutspå

Blir det en sommar med rekordvärme och torka? Det kan ingen egentligen svara på – även om vissa rubriker redan varnar för värmeböljor likt 2018.– För väder försvinner förutsägbarheten längre bort än 10–14 dagar, säger professor Gunilla Svensson..

SvD - 4 timmar sedan

Dödsoffer i angrepp på Kiev

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.