Expressen > Nyheter

Monday, 29 May, 08:41

Expressen - 24 mar 23 kl. 10:48

HD vill ha svar om snippadomen”Ett antal grova rättegångsfel”. Den svidande kritiken gav riksåklagaren Petra Lundh i samband med att hon överklagade den uppmärksammade så kallade snippadomen från hovrätten för västra Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Petra Lundh, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HD vill ha svarom , snippadomen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Vaccin mot borrelia kan snart vara verklighet

Snart kan ett vaccin mot borrelia vara verklighet.I en studie testas nu något som kan bli det första godkända vaccinet mot den fästingburna sjukdomen, skriver Vetenskapsradion..

Expressen - 30 minuter sedan

Forsmark 2 ska gå på halvfart

I helgen stoppades en av Forsmarks kärnkraftsreaktorer för en mindre reparation. En inspektion i samband med stoppet visade att det behövs åtgärder på en av de två generatorerna för att den ska fungera felfritt..

Expressen - 1 timme sedan

El Hajs svar – deltog på kritiserad konferens

S-ledamoten Jamal El-Haj deltog i en konferens där ordföranden pekats ut som ledarfigur för terrorstämplade Hamas. Han deltog mot partiets avrådan. Nu svarar El-Haj på kritiken.

Expressen - 1 timme sedan

En dag på Gröna Lund i stökets fotspår: ”Lugnt”

Slagsmål i kön, ungdomsgäng som härjar och besökare som blir av med sina säsongskort.I den gångna veckan har debatten varit het om det ökade stöket på nöjesparkerna Liseberg och Gröna Lund.Expressen tillbringade en dag på Gröna Lund för att skildra stöket..

Expressen - 1 timme sedan

SBB överväger försäljning

Krisande fastighetsbolaget SBB skriver i ett pressmeddelande att styrelsen har beslutat att utvidga sin översyn ”av strategiska alternativ” för att maximera värdet för bolagets aktieägare..

Expressen - 1 timme sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med ”sexuellt explicit” material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat.Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

Expressen - 2 timmar sedan

Morgonens nyheter 29 maj

Expressen - 2 timmar sedan

Experterna om Erdogans vinst: Sverige avgör

Recep Tayyip Erdogan har vunnit presidentvalet i Turkiet.Enligt experter finns tecken på att den nyvalde presidenten kommer att distansera sig mer och mer från Väst och Nato – och i stället söka mer totalitära allierade. Det kommer dock att bli tydligt vilken väg han tar när han uttalar sig om Sverige och Natoansökan, menar experter..

Expressen - 2 timmar sedan

Gjorde inget fel – fick arg lapp på bilen ändå

Lauren Ball hittade en arg lapp på sin bilruta.”Vi har fått nog av att du tror du kan parkera var du vill”, stod det på lappen enligt Manchester Evening News.Det som förbryllar Lauren var att hon inte hade begått något som helst fel..

Expressen - 2 timmar sedan

Vulkanutbrott skapade superbubbla – slog ut GPS

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla.Bubblan var så kraftig att den störde GPS-systemen i flera timmar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.