Expressen > Nyheter

Monday, 29 May, 07:29

Expressen - 24 mar 23 kl. 10:48

Internt M-upprop mot ministern: Sänk skatternaTrycket ökar nu på finansminister Elisabeth Svantesson att gå fram med flera utlovade skattesänkningar redan i år.Ett upprop inom Moderaterna har dragits i gång inför partiets Sverigemöte, i vilket 194 lokala partimedlemmar skrivit under för lägre skatter.– Arbetslinjen behöver återupprättas. Därför bör man sänka de skatterna så snart man bara kan. Allra senast i höstbudgeten, säger partitoppen Christofer Fjellner, som är en av undertecknarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Elisabeth Svantesson, Moderaterna, Sverigemöte, Christofer Fjellner

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internt, M-uppropmot , ministern, Sänk, skatterna

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

En dag på Gröna Lund i stökets fotspår: ”Lugnt”

Slagsmål i kön, ungdomsgäng som härjar och besökare som blir av med sina säsongskort.I den gångna veckan har debatten varit het om det ökade stöket på nöjesparkerna Liseberg och Gröna Lund.Expressen tillbringade en dag på Gröna Lund för att skildra stöket..

Expressen - 15 minuter sedan

SBB överväger försäljning

Krisande fastighetsbolaget SBB skriver i ett pressmeddelande att styrelsen har beslutat att utvidga sin översyn ”av strategiska alternativ” för att maximera värdet för bolagets aktieägare..

Expressen - 45 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med ”sexuellt explicit” material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat.Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

Expressen - 1 timme sedan

Morgonens nyheter 29 maj

Expressen - 1 timme sedan

Experterna om Erdogans vinst: Sverige avgör

Recep Tayyip Erdogan har vunnit presidentvalet i Turkiet.Enligt experter finns tecken på att den nyvalde presidenten kommer att distansera sig mer och mer från Väst och Nato – och i stället söka mer totalitära allierade. Det kommer dock att bli tydligt vilken väg han tar när han uttalar sig om Sverige och Natoansökan, menar experter..

Expressen - 1 timme sedan

Gjorde inget fel – fick arg lapp på bilen ändå

Lauren Ball hittade en arg lapp på sin bilruta.”Vi har fått nog av att du tror du kan parkera var du vill”, stod det på lappen enligt Manchester Evening News.Det som förbryllar Lauren var att hon inte hade begått något som helst fel..

Expressen - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade superbubbla – slog ut GPS

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla.Bubblan var så kraftig att den störde GPS-systemen i flera timmar..

Expressen - 1 timme sedan

Olivia, 14, vill hjälpa äldre med sin A-traktor

I sommar kommer tolv A-traktorer att ingå i äldreomsorgens fordonspark i Vilhelmina.14-åriga Olivia Johansson är en av de som vill hjälpa till när vården går på knäna. – Jag tror att det kan betyda väldigt mycket, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya attacker mot Kiev: ”Flera explosioner”

För andra natten i rad larmas det om attacker mot huvudstaden Kiev..

Expressen - 2 timmar sedan

Pappans ord om livet innan han dödades för 300 kronor

Christopher Wrights sista Facebook-inlägg handlade om att man ska vara tacksam för att man är vid liv, skriver New York Post.Två veckor senare blev trebarnspappan dödad när han försvarade sin 14-årige son efter ett bråk om 300 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.