Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 14 June, 10:38

Västerbottens Folkblad - 24 mar 23 kl. 10:39

Summertimes senaste artistsläpp - hypade trion som snart är kändisar på riktigtDe kommer från Västerbotten och gör danspunk på Norrländska..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Västerbotten, Norrländska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Summertimessenaste , artistsläpp, hypade, trionsom snart är , kändisar, på riktigt

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Hård kritik mot Gröna Lund efter dödsolyckan

En felaktigt tillverkad bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK). Bristande säkerhetsarbete på nöjesparken var också en bidragande orsak..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Det orsakade dödsolyckan på Gröna Lund

En felaktig tillverkning av en bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK)..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

L: ”Viktigare än någonsin att vara modig”

Liberalerna i Umeå kommun har nyligen presenterat sitt budgetförslag för 2024. Budgeten värnar den enskilda individen och har fokus på skola, socialtjänst och kultur. Ett särskilt fokus är att satsa på de frågor av vikt för att stoppa unga från att dras in i kriminalitet, det utvecklingsprogram som går under benämningen “Umeå växer tryggt och säkert”, skriver företrädare för Liberalerna i Umeå i sin debattartikel..

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Två Umeålöpare till VM

Det blir lokal representation under Student-VM i orientering i bulgariska Bansko i augusti. Två stycken från IFK Umeå tog nämligen plats i truppen..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Målvakten stannar hos Dalen

Dalen har gjort klart med en ny förlängning till nästa säsong. Målvakten Alexander Ljungström stannar kvar och följer med upp till SSL..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Förre Löven-vd:n vill rensa upp i styrelserummet

Björklövens vd Anders Blomberg lämnade plötsligt sin roll i veckan – nu går klubbens tidigare vd Joakim Gustafsson till stenhård kritik mot styrelsen. ”Det har rensats friskt på personal inom klubben senaste veckorna, är det någonstans det behöver rensas upp så är det i styrelserummet”, skriver han bland annat..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Swifteffekt på inflationen – "ett bakslag"

Inflationen sjunker, men mindre väntat. Det kan delvis förklaras av stigande hotellkostnader – till viss del en Taylor Swift-effekt, menar bedömare. – Det kan finnas en temporär Swift- eller Eurovisioneffekt här, säger chefsekonomen Alexandra Stråberg..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Bjuder fansen på derbyt

Efter segern i toppmötet förra helgen hoppas UFC att bygga vidare på drömvåren i fredagens derby mot Friska Viljor. Då passar man också på att bjuda på fri entré, och tränare Anders Bååth hoppas på publikfest..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Swifteffekt på inflationen – stänger junisänkning

Den svenska inflationen sjönk till 3,7 procent i maj, enligt måttet KPI. Det var mindre än väntat och förklaras delvis av stigande hotellkostnader – till viss del en Taylor Swift-effekt, enligt bedömare..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Anställd på Rönnskär brännskadad av svavelsyra

Plötsligt lossnade en slang som fastnat och svavelsyra stänkte över en Rönnskärsanställds överkropp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.