News55 > Nyheter

Monday, 29 May, 07:03

News55 - 24 mar 23 kl. 10:20

Succé för Gravenfors – JVM-guld i ItalienSverige fick en fin start på JVM i puckelpist i italienska Valmalenco – och det var främst Filip Gravenfors som briljerade. 18-åringen tog guld i singelpuckel. "Det känns sjukt bra att sätta ner mina åk och att få kamma hem denna vinsten, en gång för al. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Gravenfors, JVM, Italien, Valmalenco, Filip Gravenfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Succéför , Gravenfors, JVM-guldi , Italien

Fler nyheter från News55

News55 - 45 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med "sexuellt explicit" material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat. Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan. Opassande innehåll ska hållas borta från barn.

News55 - 1 timme sedan

“Finns många duktiga vallare i tv-sofforna”

Vem vill bli vallachef för svenska längdlandslaget – skid-Sveriges tuffaste jobb? Landslagschefen Anders Byström erkänner att det är ett otacksamt jobb: – Det är inte ofta man får beröm. När Petter Myhlback slutade som svensk vallachef efter förra säson….

News55 - 1 timme sedan

Fransk kärnkraft pressar naturgaspriset

Naturgaspriset i Europa fortsätter nedåt och ligger nu bara marginellt högre än sommaren 2021, då Vladimir Putin började strama åt flödet inför Ukrainakriget. - Fransk kärnkraft är tillbaka, säger Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken. Nat….

News55 - 1 timme sedan

Simon J Berger leder tittarna genom historien

Historien om Sverige berättas i en ny storsatsning i SVT i höst. Skådespelaren Simon J Berger blir tittarnas ledsagare genom de dramatiska händelserna som format vårt land. – Jag har alltid varit en historienörd, säger han.

News55 - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade “superplasmabubbla”

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla. Bubblan var så kraftig atat den störde gps-systemen i flera timmar. Det kraftiga vulkanutbrottet i havet utanför Tonga i januari 2022 chockade den lilla önationen i Sti….

News55 - 1 timme sedan

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen

64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år. Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri.

News55 - 1 timme sedan

Så är sommarläget på förlossningen i din region

Ännu en tuff sommar väntas i förlossningsvården på många platser i Sverige. I TT:s lista över samtliga regioner får du en bättre bild av läget där just du bor. Region Blekinge Läget: Samma som förra sommaren Ansträngt läge.

News55 - 1 timme sedan

Mordmisstänkta hemliga – hotbild mot anhöriga

Identiteten på tre personer som misstänkts för inblandning i ett uppmärksammat mord i Tullinge är fortfarande hemlig, trots att de varit häktade i över två månader. Anledningen till det mycket ovanliga förfarandet är att det fortsatt anses finnas en sta….

News55 - 1 timme sedan

Mikaela bor gratis i Gällivare och förlöser barn

Barnmorskan Mikaela Stadig tröttnade på Stockholms förlossningskris. I sommar jobbar hon i stället i Gällivare. Både nattåg och boende för familjen bjuder Region Norrbotten på.

News55 - 1 timme sedan

Distansarbete en vinst för kvinnliga ingenjörer

Nu syns en en möjligtvis oväntad effekt av det ökade hemarbetet under pandemin. Mängder av kvinnliga ingenjörer gick upp i heltid, enligt en facklig studie. Andelen kvinnliga civilingenjörer som jobbar deltid, oftast på grund av föräldrarollen, sjönk fr….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.