Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 29 May, 06:45

Vimmerby Tidning - 24 mar 23 kl. 10:20

Succé för Gravenfors – JVM-guld i ItalienSverige fick en fin start på JVM i puckelpist i italienska Valmalenco – och det var främst Filip Gravenfors som briljerade..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Gravenfors, JVM, Italien, Valmalenco, Filip Gravenfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Succéför , Gravenfors, JVM-guldi , Italien

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

Stärk relationen mellan folkhögskolorna och politiken

Under ett regionfullmäktige i vintras behandlades en fråga av Moderaterna och Kristdemokraterna kring stärkta relationer mellan beslutsfattarna inom regionen och de fyra folkhögskolor i länet som de ansvarar för..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Trevåningsbyggnad fullt övertänd under natten

En brand i Virserum orsakade en större utryckning under natten. En större byggnad blev fullt övertänd och förstördes. Nu kommer polisen att utreda mordbrand..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med "sexuellt explicit" material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat. Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

"Finns många duktiga vallare i tv-sofforna"

Vem vill bli vallachef för svenska längdlandslaget – skid-Sveriges tuffaste jobb? Landslagschefen Anders Byström erkänner att det är ett otacksamt jobb: –Det är inte ofta man får beröm..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Leoni, 18: "Snea blickar om man har billig klänning"

Notan för studentdagen kan visa hissnande summor och hetsen kring att köpa verkar ha ökat. Eleverna Leoni och Casper, som går ut gymnasiet om en månad, tycker att det är lätt att dras med..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Simon J Berger leder tittarna genom historien

Historien om Sverige berättas i en ny storsatsning i SVT i höst. Skådespelaren Simon J Berger blir tittarnas ledsagare genom de dramatiska händelserna som format vårt land. –Jag har alltid varit en historienörd, säger han..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Fransk kärnkraft pressar naturgaspriset

Naturgaspriset i Europa fortsätter nedåt och ligger nu bara marginellt högre än sommaren 2021, då Vladimir Putin började strama åt flödet inför Ukrainakriget. –Fransk kärnkraft är tillbaka, säger Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Pensionärer ska rädda förlossningsvården i sommar

En majoritet av landets regioner har inte tillräckligt många barnmorskor för att klara bemanningen på förlossningarna under sommaren. Semestrar har kunnat beviljats tack vare pensionärer och hyrpersonal. –Det är otroligt skört, säger Michael Viklund på förlossningen i Umeå..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen

64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år. Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade "superplasmabubbla"

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla. Bubblan var så kraftig atat den störde gps-systemen i flera timmar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.