Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 24 May, 14:57

Västerbottens Folkblad - 24 mar 23 kl. 08:31

Brand i plogbil – hytten helt utbrändEn plogbil fattade eld i Vilhelmina under fredagsmorgonen. Initialt fanns en oro för att branden skulle sprida sig till närliggande byggnader, men det lyckades räddningstjänsten förhindra..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Vilhelmina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , plogbil, hytten, helt, utbränd

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Karta: Här är alla grillplatser runt Nydalasjön

Är du lite osäker på var du hittar grillplatserna runt Nydalasjön, var det finns ved och toalett eller vilka grillplatser som är anpassade för dig i rullstol? Vi har besökt samtliga grillplatser runt sjön och guidar dig rätt..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Rekordmånga ställer ut på Slöjdarnas Hus i sommar

Runt 120 utställare blir det på Slöjdarnas Hus i sommar. Håller i kaféverksamheten gör Erika Danielsson och Mathilda Idhult från Tavelsjö Wärdshus..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Ofta fullt vid populära grillplatsen på Nydala: "Folk här året runt"

Både sommar och vinter rör sig många Umeåbor runt Nydalasjön. I Kärleksviken finns flera grillplatser som är omåttligt populära..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Ryktades till Löven– nu klar för storklubben

Johan Hedberg ska ha funnits på Björklövens radar tidigare i våras – men det blev inget med Umeålaget. Nu står det istället klart att den tidigare Mora- och Örebrotränaren kliver in i Färjestad..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Förlänger sitt avtal med Dalen

Det har varit ganska tyst kring Dalens truppbygge inför återkomsten till superligan. Nu presenterar klubben dock en förlängning: Wilmer Entall har skrivit på för två nya år med Dalen..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Oväntad förlust för svenska världsettorna

Svenska beachvolleyduon David Åhman och Jonathan Hellvig åkte på en oväntad förlust i den andra gruppspelsmatchen i världstouren i Espinho, Portugal. Nederländernas Steven van de Velde och Matthew Immers, tia på världsrankningen, vann med 2–1 i set mot de svenska världsettorna, 21–23, 25–23, 7–15..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Källor: Putin "öppen" för vapenvila

Rysslands president Vladimir Putin är enligt ryska källuppgifter villig att förhandla om en vapenvila i Ukraina. Men då tycks det vara med utgångspunkten att ockuperade delar av landet ska förbli under rysk kontroll..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

"Vår demokrati förtjänar bättre än trollkonton"

För Centerkvinnorna är det självklart att demokrati och frihet är viktigare än Tidögängets samarbete. Tidöavtalets respektklausul är det minsta problemet i den här sörjan, skriver Centerkvinnorna i en debattartikel..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

För- och grundskolan har backat åtta miljoner kronor hittills i år

Ett underskott på åtta miljoner kronor..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Quiz: Världens flaggor – vilka länder tillhör dessa?

Hur har du det med geografikunskaperna, kan du länder och flaggar? Nu får du chansen att testa hur väl du står dig i Folkbladets quiz..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.