NT > Nyheter

Saturday, 03 June, 06:19

NT - 24 mar 23 kl. 09:56

Tjänstesektorn ångar på i eurozonenDet är oväntat bra drag i den privata sektorn i två största ekonomierna i eurozonen: Frankrike och Tyskland. Det är tjänstesektorn som lyfter aktivitetsnivån, medan tillverkningsindustrin bromsar in..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjänstesektorn, ångarpå i , eurozonen

Fler nyheter från NT

NT - 6 timmar sedan

Husvagn stod i lågor i Skärblacka

Räddningstjänsten ryckte ut till Skärblacka på fredagskvällen..

NT - 4 minuter sedan

Danska shoppare lyfter skånsk ekonomi

Svensk handel är hårt pressad, men i städer som Malmö och Helsingborg är krisen inte lika påtaglig tack vare danska kunder. –De har en jättestor betydelse för näringslivet i den ekonomiska situation vi befinner oss i, säger Pia Sandin, vd på Malmö citysamverkan..

NT - 4 minuter sedan

Larm om gräsbrand i Söderköping

En gräsbrand utbröt tidigt på lördagsmorgonen..

NT - 15 minuter sedan

Billig svensk krona får danskar att jubla

Svenska kronan är lika svag som under finanskrisen 2009, vilket har fått danskar att vallfärda till köpcentret Emporia i Malmö. –Det enda som är konstigt är att det inte är ännu fler danskar som åker hit och handlar, säger Hans Lyndrup..

NT - 5 timmar sedan

Stigande dödstal efter tågkatastrof i Indien

Räddningsarbetet fortsätter efter den svåra tågolyckan i Indien. Enligt räddningstjänsten har mer än 280 omkomna hittats, i en av de värsta järnvägsolyckorna i landets historia..

NT - 1 timme sedan

Gustav blev klämd bakom släpet – förlorade sitt ena ben

Det skulle bli den första hösten i den nybyggda ladugården när olyckan var framme. Gustav blev påkörd och det gick så illa att han förlorade sitt ben..

NT - 1 timme sedan

Per-Hugo Lager strävade alltid efter att utveckla sig

Per-Hugo Lager, 1930-2023.

NT - 1 timme sedan

Dags att riva upp miljöbalken

Påverkan på kärr och bäckar i närheten torde vara minimal jämfört med den torrläggning upphörd gruvdrift riskerar att ge..

NT - 1 timme sedan

Nu tvingas deras barn byta skola: "Känner oss svikna"

En röst avgjorde beslutet. Nu ska sex elever skjutsas till Bergaskolan, men föräldrarna ska fortsätta kämpa för att deras barn ska få vara kvar på Mogata skola. "Vi känner oss så svikna.

NT - 1 timme sedan

Given i fjol – i år har Ortmark hamnat utanför elvan

Han gjorde 28 matcher från start i fjol. I år har Jacob Ortmark haft det svårare att ta en plats i IFK-elvan och ofta fått inleda på bänken. "Det är klart att jag inte gillar det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.