SvD > Ekonomi

Saturday, 03 June, 05:56

SvD - 24 mar 23 kl. 09:56

Tjänstesektorn ångar på i eurozonenDet är oväntat bra drag i den privata sektorn i två största ekonomierna i eurozonen: Frankrike och Tyskland. Det är tjänstesektorn som lyfter aktivitetsnivån, medan tillverkningsindustrin bromsar in..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjänstesektorn, ångarpå i , eurozonen

Fler nyheter från SvD

SvD - 12 timmar sedan

Efter haveri – Stockholm letar nya hyrcyklar

Stockholms stad hävde kontraktet med hyrcykelleverantören Citybike efter ”upprepade avtalsbrott”. Men redan i juli kan elsparkcykelbolagen ta över och ställa ut sina cyklar. Det visar mejl som SvD tagit del av..

SvD - 15 timmar sedan

Ilija Batljan avgår som vd för SBB

SBB:s vd och grundare, Ilija Batljan, avgår. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande. Han kommer att ersättas av Leiv Synnes som i dag är finanschef på Akelius..

SvD - 21 timmar sedan

Tunt headset och stora löften från Meta

God morgon! Mark Zuckerberg fortsätter att satsa stort på vr-headset. Bara några dagar innan Apple väntas presentera sin utmanare släpper Meta en ny version..

SvD - Igår: 19:15

Bostadspriser trotsar räntehöjningar

Trots de stigande räntorna – bostadspriserna steg svagt i maj, visar nya siffror.Men säsongseffekter gör att den underliggande trenden ändå pekar på fallande villapriser..

SvD - I förrgår: 21:21

Optimism inför skuldtaksomröstning

Ödesomröstningen om USA:s skuldtak och budgetbesparingar närmar sig i representanthuset – och president Joe Biden och den republikanske talmannen Kevin McCarthy anser sig ha gjort allt för att samla en koalition som kan rösta igenom deras kompromiss..

SvD - I förrgår: 15:36

Så ska EU och USA enas i handelsfrågor

Under gemensam flagg ska EU och USA samarbeta kring AI-frågan liksom ny teknik som till exempel 6G. Det framkommer efter det att mötet i Luleå har avslutats.Den stora frågan – synen på Kina – lämnas dock fortsatt åt sidan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.