Realtid > Ekonomi

Saturday, 03 June, 06:42

Realtid - 24 mar 23 kl. 09:55

Banker i USA använder Feds krislåneprogram allt merBanker i USA använder Federal Reserves krislåneprogram allt mer, med en upplåning på 53,7 miljarder dollar förra veckan. Programmet erbjuder kortsiktig finansiering till förmånliga räntor i utbyte mot högkvalitativa tillgångar som säkerheter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
USA, Feds, Federal Reserves

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankeri , USA, använder, Feds, krislåneprogramallt , mer

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 8 timmar sedan

Veckans mest lästa (29 maj – 2 juni)

Realtid - 15 timmar sedan

"Som att flytta runt solstolarna på Titanics däck"

\u0022Ilijas avgång är ju ett desperat drag och visar hur utsatt läget är. Men han sitter kvar i styrelsen. Det ger lite känslan av att de flyttar runt solstolarna på Titanics däck,\u0022 säger Realtids Per Lindvall..

Realtid - 16 timmar sedan

SBB handelsstoppad – Batljan avgår

\u003cdiv class=\u0022article__lead global-l-bold\u0022\u003e\r\n\r\nHandeln i fastighetsbolaget SBB:s aktie stoppades strax efter klockan 14. Anledningen är att Leiv Synnes ersätter Ilija Batljan som vd för SBB\r\n\r\n\u003c/div\u003e.

Realtid - 16 timmar sedan

SBB handelsstoppad

\u003cdiv class=\u0022article__lead global-l-bold\u0022\u003e\r\n\r\nHandeln i fastighetsbolaget SBB:s aktie stoppades strax efter klockan 14. Det framgår av ett börsmeddelande.\r\n\r\n\u003c/div\u003e.

Realtid - 16 timmar sedan

Svenskarnas nya miljardinvestering – i batterier

Under 2022 så investerade privatpersoner i Sverige nästan 1 miljard kronor i batterier för hemmabruk. Det visar nya siffror från Svensk Solenergi..

Realtid - 17 timmar sedan

Svenska kraftnäts nya order: Återstarta Öresundsverket!

Nu kovänder Svenska kraftnät och beordrar Sydkraft att avbryta försäljningen och nedmonteringen av det naturgaseldade kraftvärmeverket Öresundsverket för att istället göra det redo för drift redan 2025. Sydkrafts ägare tror att detta får positiva effekter på elpriset för slutkonsumenterna..

Realtid - 18 timmar sedan

"Gamarna cirkulerar i stora skaror över SBB just nu"

\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eSmåspararfavoriten SBB har åter hamnat i blickfånget. \u003c/span\u003eVd och grundare Ilija Batljan har talat om tre huvudscenarion för bolaget SBB:s framtid. Realtid har låtit en panel svara på vad de tror kommer hända härnäst..

Realtid - 18 timmar sedan

Så har fastighetsfondernas utvecklat sig hittills i år

Placeras Pär Ståhl skriver undrande i en fondkommentar om det är nu är läge att investera i fastighetsfonder, som haft det ovanligt tufft i över ett år..

Realtid - 18 timmar sedan

Bekräftat: EQT lägger bud på brittiska Dechra Pharmaceuticals

Nu är det bekräftat att riskkapitalbolaget EQT lagt ett uppköpsbud på brittiska Dechra Pharmaceuticals för 3 875 pence per aktie..

Realtid - 19 timmar sedan

Klart – Polestar väljer Göteborg

Elbilsföretaget Polestar planerar att etablera ett nytt globalt huvudkontor i Frihamnen och därmed samla sina anställda i centrala Göteborg. Byggnaden ska upplevas som en ny port till Hisingen, och etableringen blir en accelerator för utvecklingen av stadskärnan över älven..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.