Corren > Nyheter

Saturday, 03 June, 07:36

Corren - 24 mar 23 kl. 07:01

Läsarbilder av norrskenet – kan ha skapats av raketVar det ett konstgjort norrsken som var synligt över Östergötland sent på torsdagskvällen?.
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsarbilderav , norrskenetkan ha , skapatsav , raket

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Vattenfalls mätare kopplas till partitopp i Kina

En rigorös kontroll ska ha gjorts. Men det visar sig ändå att de elmätare som Vattenfall köpt och som ska installeras i hundratusentals svenska hem har kopplingar till det kinesiska kommunistpartiet, enligt SVT..

Corren - 15 minuter sedan

Hannah & Amanda i vinbråk: "Sorg för oss"

Vinet "Perfect day" har ingen koppling till Hannah Widell och Amanda Schulman. Nu berättar podcastprofilerna om konflikten. –Det här har ju varit en sorg för oss och det är fortfarande ett sår, säger också Amanda Schulman..

Corren - 30 minuter sedan

Just nu: Rådjur på vägen

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Mjölby Öst och Mantorp i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

Corren - 30 minuter sedan

Tänk om Gustav Vasa kom tillbaka från de döda?

På nationaldagen den 6 juni är det 500 år sedan Gustav Vasa valdes till kung och den svenska nationen föddes. Ulf Gemsiö berättar om ett enastående liv som överträffar fantasin..

Corren - 30 minuter sedan

Jämställd föräldraförsäkring är ett viktigt steg

Det är dags att sluta tro att det nog löser sig av sig självt. Jämställdheten pressas tillbaka så fort garden sänks, skriver Veronica Palm..

Corren - 30 minuter sedan

LFC-kaptenen: "Ibland vill du ljuga för dig själv..."

Det har varit en frustrerande vår för LFC-stjärnan Olga Ahtonen. "Vissa dagar vill du ljuga för dig själv och säga att du inte är skadad", säger hon..

Corren - 45 minuter sedan

Markoolio tar över SVT-succé som byter kanal

Ännu en SVT-succé byter kanal och får en ny programledare. Marko "Markoolio" Lehtosalo tar över när "Smartare än en femteklassare" flyttar till Discovery+ och Kanal 5 i höst..

Corren - 1 timme sedan

Svenskmöte i CL-finalen: "Njuter av stunden"

Två svenskor reser till Eindhoven för att bli Champions League-mästare. Bara en kommer att bli det. –Det finns sätt att såra dem på, säger Wolfsburgs Rebecka Blomqvist inför lördagens final mot Fridolina Rolfös Barcelona..

Corren - 1 timme sedan

Jordnötsplåster bet på allergi

Barn under tre år som fick ha plåster med jordnötsprotein tycks minska sin allergi. –Ett väldigt spännande koncept, säger barnläkaren och allergiexperten Caroline Nilsson..

Corren - 4 timmar sedan

Utbrott av blödarfeber över i Tanzania

Tanzania förklarar att utbrottet av blödarfebern marburg är över i landet, meddelar Världshälsoorganisationen (WHO)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.