DI > Ekonomi

Thursday, 01 June, 07:12

DI - 24 mar 23 kl. 09:39

Proffsens val bland folkaktierna – ser uppsida på 45 procentSamtidigt som marknaden skakas av bankoro är analytikerkåren positivt inställd till flera av de mest populära aktierna på Stockholmsbörsen, visar Di:s sammanställning.  I en småspararfavorit ser proffsen nu en uppsida på nära 45 procent, medan en annan aktie sticker ut genom att helt slippa säljstämplar. En folkaktie ska dock rasa över 50 procent – om analytikerna får rätt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Di

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Proffsens, valbland , folkaktierna, ser, uppsidapå 45 procent

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Avnoteringshotet bromsade Aegirbio – ökade förlusten under första kvartalet

Det First North-listade diagnostikbolaget Aegirbio hade ingen omsättning under det första kvartalet och förlusten uppgick till minus 17 miljoner kronor under perioden. ”Affärsutvecklingsaktiviteterna frystes i stort sett under hotet om avnotering”, skriver den avgående vd:n Bradley Messmer i rapportens vd-ord..

DI - 15 minuter sedan

Qvantum öppnar dotterbolag i Tyskland

Värmepumpsföretaget Qvantum som i vintras tog in 460 MSEK från investerare, öppnar nu dotterbolag i Tyskland. Dotterbolaget kommer att ledas av Wolfgang Herold som är en av den tyska värmepumpsbranschens mest erfarna företagsledare..

DI - 15 minuter sedan

Nederländernas konsumentpriser steg 6,1 procent

Nederländernas konsumentpriser steg med preliminära 6,1 procent i maj jämfört med motsvarande månad föregående år..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Mest uppåt på Asienbörserna – teknikjättar draglok i Hongkong

Ledande Asienbörser stiger efter att USA:s representanthus under natten röstat för att höja det amerikanska skuldtaket. Teknikjättar som Alibaba finns bland vinnarna. .

DI - 30 minuter sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. ”Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

DI - 45 minuter sedan

Konkurserna ökade med 24 procent i maj

Antalet företagskonkurser steg med 24 procent i maj, jämfört med samma månad året före..

DI - 45 minuter sedan

Risk för batteribrand – 6.000 bilar återkallas

Jaguar återkallar mer än 6.000 I-pace suv-elbilar i USA eftersom det finns risk att batterierna börjar brinna. Ägarna uppmanas också att parker bilarna utomhus på grund av brandrisken..

DI - 1 timme sedan

Trendbrott: Antalet svenska dollarmiljonärer minskar

Antalet dollarmiljonärer sjönk i fjol på grund av börsturbulens och stigande räntor. Minskningen i Sverige var större än det globala genomsnittet. .

DI - 1 timme sedan

Skuldavtal piggade upp Asienbörserna

De ledande börserna i Asien pekar uppåt i den inledande handeln på torsdagen, sedan USA:s representanthus röstat ja till att lyfta landets skuldtak..

DI - 1 timme sedan

Kinas inköpschefsindex för industrin steg till 50,9 i maj

Kinas inköpschefsindex för industrin steg till 50,9 i maj jämfört med 49,5 i april..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.