Realtid > Ekonomi

Wednesday, 28 February, 12:51

Realtid - 24 mar 23 kl. 09:30

Tui vill ta in 1,8 miljarder euro i nytt aktiekapitalResegruppen Tui, som också har en omfattande verksamhet i den nordiska länderna, tar in nytt kapital. Totalt siktar företaget på att ta in 1,8 miljarder euro..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Tui

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tuivill ta in , 1,8, miljarder, euroi , nytt, aktiekapital

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Nyproduktion: En fjärdedel av köparna beviljades amorteringsundantag

Bankerna kan ge undantag från amorteringskravet i samband med att låntagare köper en nyproducerad bostad. Sju av åtta banker använder undantaget och en fjärdedel av låntagare som köpte en nyproducerad bostad under åren 2017 – 2023 har fått undantag. Det visar en rapport som Finansinspektionen lämnar till regeringen i dag..

Realtid - 45 minuter sedan

Fridlyst orkidé sätter stopp för skogsavverkning

Mark- och miljööverdomstolen vid Svea Hovrätt har beslutat att inte medge dispens för skogsavverkning inom flera områden i Dalarna då en dispens skulle hota knärotens bevarandestatus..

Realtid - 1 timme sedan

Andelen unga aktieägare fortsatte minska under 2023

Andelen unga svenska aktieägare fortsatte att minska under 2023, visar ny statistik från Euroclear Sweden, som även konstaterar ett trendbrott..

Realtid - 1 timme sedan

Läkemedelsexporten fortsätter att slå nya rekord

Nya siffror från SCB visar att exporten av läkemedel fortsatte att öka kraftigt under förra året och slår nya rekord. Läkemedel står nu för 7,3 procent av Sveriges totala export..

Realtid - 1 timme sedan

Därför handlas bitcoin på rekordnivåer: ”Mycket aktiv fas”

En bitcoin är just nu värd 613.000 kronor, vilket är den högsta nivån någonsin. Den höga värderingen beror inte enbart på den svaga svenska kronan, utan även på det höga institutionella köptrycket från USA.

Realtid - 2 timmar sedan

Goldman Sachs vd: Marknaden är allt för övertygad om en mjuklandning

Goldman Sachs vd David Solomon tror inte att det kommer att bli enkelt för Federal Reserve att få till en mjuklandning av ekonomin eftersom inflationen envist kommer att hålla sig över 2-procentsmålet. Det framgår av en intervju i Financial Times..

Realtid - 2 timmar sedan

Alectas skriver ner 25 procent av värdet i Heimstaden Bostad 

Efter ett turbulent 2023 för Alecta med de misslyckade investeringarna i amerikanska nischbanker, samt placeringen i Heimstaden Bostad, Alectas enskilt största innehav, i vilken man fått skriva ner 25 procent av värdet. Det motsvarar 12,7 miljarder kronor av innehavets värde. Det framgår när nu Alecta redovisar sina helårssiffror.

Realtid - 3 timmar sedan

Balder återköper hybridobligationer för 100 miljoner euro 

Fastighetsbolaget Balder kommer återköpa utestående hybridobligationer för 100 miljoner euro. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 3 timmar sedan

Klarna satte nytt GMV-rekord under 2023

Betalningslösningsbolaget Klarna redovisar ökande intäkter under helåret 2023 jämfört med samma period året före. Rörelseförlusten minskade..

Realtid - 4 timmar sedan

Klarnas AI-assistent gör samma jobb som 700 heltidsanställda

Klarnas AI-assistent byggd på OpenAI-teknik har nu funnits tillgänglig för kunderna i en månad, Under den här tiden har assistenten haft 2,3 miljoner konversationer, motsvarande två tredjedelar av Klarnas kundservicechattar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.