Corren > Nyheter

Saturday, 03 June, 06:04

Corren - 24 mar 23 kl. 09:00

Vi behöver bättre alternativ för Rimforsa torgVi behöver ett välkomnande, lättillgängligt torg med generösa grönytor, formella och informella mötesplatser, gångstråk, lekplats samt möjlighet till torghandel och framträdanden, menar insändarskribenterna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Rimforsa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi behöver bättre alternativför , Rimforsa, torg

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Billig svensk krona får danskar att jubla

Svenska kronan är lika svag som under finanskrisen 2009, vilket har fått danskar att vallfärda till köpcentret Emporia i Malmö. –Det enda som är konstigt är att det inte är ännu fler danskar som åker hit och handlar, säger Hans Lyndrup..

Corren - 5 timmar sedan

Stigande dödstal efter tågkatastrof i Indien

Räddningsarbetet fortsätter efter den svåra tågolyckan i Indien. Enligt räddningstjänsten har mer än 280 omkomna hittats, i en av de värsta järnvägsolyckorna i landets historia..

Corren - 4 timmar sedan

Domare stoppar zipline från Sockertoppen

En domare i Brasilien har stoppat bygget av en ziplinebana från Rio de Janeiros välkända berg Sockertoppen..

Corren - 1 timme sedan

Gustav blev klämd bakom släpet – förlorade sitt ena ben

Det skulle bli den första hösten i den nybyggda ladugården när olyckan var framme. Gustav blev påkörd och det gick så illa att han förlorade sitt ben..

Corren - 1 timme sedan

Sparsamhet räddar Linköping i den perfekta stormen

Nu betalar vi i priset för de galna åren, då det har varit lätt att slösa och dyrt att spara..

Corren - 1 timme sedan

Smugglade 30 kilo knark – efter uppdrag på Snapchat

När pengarna var slut behövde 17-åriga Max ett snabbt uppdrag. Att smuggla en resväska med 30 kilo amfetamin från Polen till Sverige verkade lätt. Från anstalten berättar han hur ett okänt nätverk fick honom att riskera allt för 10 000 kronor..

Corren - 1 timme sedan

Motståndet ökar i takt med att vargen ökar

Antalet vargar i Sverige måste i en första fas reduceras till 170 individer, en målsättning som en majoritet av riksdagens partier ställts sig bakom, skriver debattörerna..

Corren - 1 timme sedan

Linköpingsbo: Ni bygger sönder hela vår stad

Det skulle vara en rättighet att som stadsbo få frågan hur vi vill att Linköping ska se ut, men det verkar ni inte alls bry er om, menar insändarskribenten..

Corren - 1 timme sedan

RFSL: Fem punkter som skapar ett tryggare Linköping

Den 1 juli kommer en ny lag om kommunernas ansvar för det brottsförebyggande arbetet; ett gyllene tillfälle att ta ansvar för att förebygga brott mot hbtqi-personer och öka samverkan mot hat och hot i Linköping, skriver debattörerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.