Corren > Nyheter

Saturday, 03 June, 07:05

Corren - 22 mar 23 kl. 20:31

16-åring åtalas för skott på torgEn 16-årig pojke åtalas för två mordförsök efter en skottlossning på ett torg i Borås i augusti, skriver GT..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Borås, GT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 16-åringåtalas för , skott, torg

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Tänk om Gustav Vasa kom tillbaka från de döda?

På nationaldagen den 6 juni är det 500 år sedan Gustav Vasa valdes till kung och den svenska nationen föddes. Ulf Gemsiö berättar om ett enastående liv som överträffar fantasin..

Corren - 5 minuter sedan

Jämställd föräldraförsäkring är ett viktigt steg

Det är dags att sluta tro att det nog löser sig av sig självt. Jämställdheten pressas tillbaka så fort garden sänks, skriver Veronica Palm..

Corren - 5 minuter sedan

LFC-kaptenen: "Ibland vill du ljuga för dig själv..."

Det har varit en frustrerande vår för LFC-stjärnan Olga Ahtonen. "Vissa dagar vill du ljuga för dig själv och säga att du inte är skadad", säger hon..

Corren - 5 minuter sedan

Markoolio tar över SVT-succé som byter kanal

Ännu en SVT-succé byter kanal och får en ny programledare. Marko "Markoolio" Lehtosalo tar över när "Smartare än en femteklassare" flyttar till Discovery+ och Kanal 5 i höst..

Corren - 30 minuter sedan

Svenskmöte i CL-finalen: "Njuter av stunden"

Två svenskor reser till Eindhoven för att bli Champions League-mästare. Bara en kommer att bli det. –Det finns sätt att såra dem på, säger Wolfsburgs Rebecka Blomqvist inför lördagens final mot Fridolina Rolfös Barcelona..

Corren - 45 minuter sedan

Jordnötsplåster bet på allergi

Barn under tre år som fick ha plåster med jordnötsprotein tycks minska sin allergi. –Ett väldigt spännande koncept, säger barnläkaren och allergiexperten Caroline Nilsson..

Corren - 4 timmar sedan

Utbrott av blödarfeber över i Tanzania

Tanzania förklarar att utbrottet av blödarfebern marburg är över i landet, meddelar Världshälsoorganisationen (WHO)..

Corren - 45 minuter sedan

Olof Wretling utsedd till hedersdoktor

Olof Wretling har utsetts till hedersdoktor vid medicinska fakulteten vid Umeå universitet, rapporterar P4 Västerbotten..

Corren - 45 minuter sedan

Danska shoppare lyfter skånsk ekonomi

Svensk handel är hårt pressad, men i städer som Malmö och Helsingborg är krisen inte lika påtaglig tack vare danska kunder. –De har en jättestor betydelse för näringslivet i den ekonomiska situation vi befinner oss i, säger Pia Sandin, vd på Malmö citysamverkan..

Corren - 1 timme sedan

Billig svensk krona får danskar att jubla

Svenska kronan är lika svag som under finanskrisen 2009, vilket har fått danskar att vallfärda till köpcentret Emporia i Malmö. –Det enda som är konstigt är att det inte är ännu fler danskar som åker hit och handlar, säger Hans Lyndrup..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.