NSD > Nyheter

Thursday, 01 June, 07:04

NSD - 22 mar 23 kl. 19:42

Bankekonomer: Ett välbalanserat beslutUSA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson. –Jag tror att marknaden kommer att ta det här med lättnad, säger han och hänvisar bland annat till att beskedet var det förväntade..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
USA, Federal Reserves, Swedbanks, Mattias Persson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BankekonomerEtt , välbalanserat, beslut

Fler nyheter från NSD

NSD - 4 minuter sedan

Rundtur på Hertsöfältet – här ska bolagen bygga

I ena änden av det väldiga området slamrar grävmaskiner och en station byggs upp. I andra änden står ett ensamt älgtorn kvar på marken som snart ska beredas för en fabrik för batterikomponenter. Vi tog en tur till Hertsöfältet, där Luleås utveckling tar fart..

NSD - 4 minuter sedan

20.00: Se Luleå Fotbolls match mot Team TG direkt

Luleå Fotboll DFF tar emot Team TG FF hemma på Tunavallen. Se matchen direkt med avspark klockan 20.00..

NSD - 15 minuter sedan

Tror på revansch – tar flyget och kör ett av loppen

Tidigare Bodentränaren Petter Lundberg tar flyget till Kallax och kör ett av loppen under torsdagens lunchomgång. "Jag tror att Marvelous kan vinna V4-4", kommenterar Petter..

NSD - 30 minuter sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. –Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

NSD - 45 minuter sedan

Sommarturné för Cleo

Cleo ger sig ut på vägarna i sommar..

NSD - 45 minuter sedan

Flyktingdocka på USA-turné

Little Amal, en 3,7 meter hög marionettdocka som föreställer en syrisk flykting, ska resa genom USA för att öka medvetenheten om migration. –Hon är endast en symbol för miljontals barn, säger den konstnärlige ledaren Amir Nizar Zuabi..

NSD - 1 timme sedan

Unga tjejer på stöldturné i ny Netflixserie

Efter "Clark" kommer en ny svensk krimsåpa på Netflix. Fem unga tjejer gör inbrott i välbärgade förorter i "Barracuda queens". –Vi är fem stycken mini-Clark, säger skådespelaren Alva Bratt..

NSD - 1 timme sedan

Kulturfestival med industri som tema

Det var när konstnärskollektivet Institutet ramlade över uttrycket "Norrbottens teknologiska megasystem" som idén föddes, att göra en kulturfestival på temat..

NSD - 5 timmar sedan

Saudisk aktivist inför rätta för "propaganda"

I Saudiarabien ska en kvinnoaktivist, som hållits frihetsberövad sedan i november, ställas inför rätta för att ha "fört en propagandakampanj" i sociala medier..

NSD - 1 timme sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister. Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.