Corren > Nyheter

Saturday, 03 June, 07:50

Corren - 22 mar 23 kl. 19:01

Fed höjer räntan – men funderade på att avståUSA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter. Det motsvarar förväntningarna – men enligt Fed-chefen Jerome Powell var banken nära att pausa räntehöjningarna på grund av bankkrisen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
USA, Federal Reserve, Fed, Jerome Powell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed, höjer, räntanmen , funderadepå att , avstå

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Knapp miljard till cykling och kollektivtrafik

Trafikverket beviljar 995 miljoner kronor i stöd till 26 kommuner och regioner för satsningar på cykel- och kollektivtrafik..

Corren - 2 timmar sedan

Man svårt misshandlad av flera i Jönköping

En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha misshandlats av flera personer med tillhyggen i centrala Jönköping, enligt polisen..

Corren - 15 minuter sedan

Fjällmaraton får nej – renar bedöms störas

Fjällmaratons huvudlopp 45K har fått nej på sin ansökan – och skickat in fem nya. Renarna störs, menar länsstyrelsen..

Corren - 15 minuter sedan

Vattenfalls mätare kopplas till partitopp i Kina

En rigorös kontroll ska ha gjorts. Men det visar sig ändå att de elmätare som Vattenfall köpt och som ska installeras i hundratusentals svenska hem har kopplingar till det kinesiska kommunistpartiet, enligt SVT..

Corren - 30 minuter sedan

Hannah & Amanda i vinbråk: "Sorg för oss"

Vinet "Perfect day" har ingen koppling till Hannah Widell och Amanda Schulman. Nu berättar podcastprofilerna om konflikten. –Det här har ju varit en sorg för oss och det är fortfarande ett sår, säger också Amanda Schulman..

Corren - 45 minuter sedan

Just nu: Rådjur på vägen

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Mjölby Öst och Mantorp i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

Corren - 45 minuter sedan

Tänk om Gustav Vasa kom tillbaka från de döda?

På nationaldagen den 6 juni är det 500 år sedan Gustav Vasa valdes till kung och den svenska nationen föddes. Ulf Gemsiö berättar om ett enastående liv som överträffar fantasin..

Corren - 45 minuter sedan

Jämställd föräldraförsäkring är ett viktigt steg

Det är dags att sluta tro att det nog löser sig av sig självt. Jämställdheten pressas tillbaka så fort garden sänks, skriver Veronica Palm..

Corren - 45 minuter sedan

LFC-kaptenen: "Ibland vill du ljuga för dig själv..."

Det har varit en frustrerande vår för LFC-stjärnan Olga Ahtonen. "Vissa dagar vill du ljuga för dig själv och säga att du inte är skadad", säger hon..

Corren - 1 timme sedan

Markoolio tar över SVT-succé som byter kanal

Ännu en SVT-succé byter kanal och får en ny programledare. Marko "Markoolio" Lehtosalo tar över när "Smartare än en femteklassare" flyttar till Discovery+ och Kanal 5 i höst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.