Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 24 May, 16:50

Jönköpingsnytt - 22 mar 23 kl. 20:00

Försvunna kvinnan hittadHittades tack vare tips..
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunna, kvinnan, hittad

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Stort bildextra: Här njuter Jönköpingsborna av citymarknaden

Jönköpings marknad är igång. Marknaden inleddes i molnigt väder, men det var gott om besökare i citykärnan ändå. JP gick ut för att kolla läget – se alla 50 bilderna nedan!.

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

PB-eleverna kastar 600 kilo mat varje månad: ”Ett stort problem”

Varje månad slänger eleverna 600 kilo mat på Per Brahegymnasiet. Nu lyfter eleverna själva problematiken kring matsvinnet på skolan. – Vi slänger mat medans folk i andra länder svälter, säger Elton Söderkvist..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Revolver hittad när par skulle separera – Jönköpingsbo får fyra års fängelse

En man i 60-årsåldern döms till fyra års fängelse för grovt vapenbrott efter att en laddad revolver hittades i en bostad i den östra kommundelen i Jönköping tidigare i år. Vapnet upptäcktes i samband med att en man och en kvinna skulle separera..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Stenströmsfans kom tio timmar tidigare

De behövde inte trängas, Thomas Stenströmsfansen Ofelia Björklund och Jonna Carlsson, när de köade inför kvällens spelning i Huskvarna Folkets park. – Jag kunde nog ha tagit längre sovmorgon, konstaterar Ofelia Björklund..

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Vision Vättern väcker mest en massa frågor

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

KARTA: Misstänker fler granater – spärrar av två platser

Flera gamla granater hittades i A6-området i våras. Nu misstänker kommunen att det kan finnas fler. – Det är två platser som ska spärras av och vi kommer att sätta upp skyltar som varnar allmänheten från att beträda marken, säger Fredrik Svärd, miljöingenjör på tekniska kontoret..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Klockan tickar ner – risk för regn på Stenström i parken

Om bara några timmar slår Huskvarna Folkets park upp portarna och Thomas Stenström intar scenen. Nu skickar artisten en hälsning till Huskvarna. Ska du dit?

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Bankeryds Baskets satsning – ska lira boll utomhus: ”Unikt i Sverige”

Klubben har över 300 aktiva spelare och har sedan länge vuxit ur kostymen inne i Attarpshallen. Därför tog Bankeryds Basket saken i egna händer och såg till att bygga en egen utomhusplan. En plan som nu är invigd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.