GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 05 June, 08:27

GöteborgsPosten - 22 mar 23 kl. 19:52

Boris Johnson nekar till lögner i "partygate"Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson har hörts inför ett utskott i underhuset om sin roll i det så kallade partygate..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Johnson, Boris Johnson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boris, Johnson, nekartill , lögneri , partygate

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

En chockad Parham kommer aldrig riktigt loss

Han älskas av gänget längst fram, stort som ett fullsatt Yaki Da, i ironiskt snabba solbrillor och linnebyxor, skriver Daniel Claeson..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Inga överlevande funna efter plankrasch i Virginia

Ett mindre privatflygplan har kraschat i delstaten Virginia efter att ha tagit sig in i luftrummet över den amerikanska huvudstaden Washington DC, rapporterar AP..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Brand i flerfamiljshus i Ronneby

En brand bröt ut tidig på måndagsmorgon i ett äldre flerfamiljshus i Ronneby, uppger räddningstjänsten. De boende har evakuerats. Ingen rapporteras vara skadad..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Hyllas av klubben: "Legendarer lever för evigt"

Nyheten om att Zlatan Ibrahimovic avslutar sin karriär slog ned som en bomb på söndagsnatten. Nu hyllas han av sin senaste klubb, Milan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Experter: Utrikesminister med tyngd hos Erdogan

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har utsett en ny utrikesminister i Hakan Fidan. Han är en tongivande person i Erdogans inre krets med "större handlingsutrymme" än föregångaren, enligt Turkietkännare..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Riktade stödåtgärder på gång i Kina

Kinas regering planerar riktade stödåtgärder, som skattelättnader, till fastighetssektorn och tillverkningsindustrin. Uppgifterna kommer sedan inköpschefsindex visar att Kinas ekonomi bromsar in oväntat mycket efter det lyft som kom när pandemirestriktionerna slopades i slutet av 2022..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Brist på manliga sångare hotar svenskt körliv

Framtiden för svenskt körliv hotas av brist på manliga sångare. Det uppger.

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Oväntat exportlyft i Tyskland

Överskottet i Tysklands handel ökade mer än väntat i april, upp till 18,4 miljarder euro. I mars låg överskottet på 14,9 miljarder euro och snittprognosen bland bedömare låg på en ökning till 16 miljarder..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Rånförsök slutade i flykt

Två killar i 15-årsåldern utsattes för ett rånförsök i centrala Mölndal under natten till måndag. Gärningsmannen ska ha beordrat att få värdesaker utan framgång. Då slog han till en av killarna i ansiktet..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fortsatta problem för tågen efter urspårning

Tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala ska rulla i gång på onsdag igen efter urspårningen vid Arlanda. Full kapacitet räknar dock inte SJ med förrän tidigast vid månadsskiftet juni-juli, rapporterar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.