SvD > Nyheter

Monday, 29 May, 07:00

SvD - 22 mar 23 kl. 19:42

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ChefsekonomenEtt , välbalanserat, beslut

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen

64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år.Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri..

SvD - 4 minuter sedan

Simon J Berger leder tittarna genom historien

Historien om Sverige berättas i en ny storsatsning i SVT i höst.Skådespelaren Simon J Berger blir tittarnas ledsagare genom de dramatiska händelserna som format vårt land.– Jag har alltid varit en historienörd, säger han..

SvD - 30 minuter sedan

Erdogan – den store erövraren av makten

President Erdogan har återigen erövrat makten. Idag kan han fira det samtidigt som Turkiet minns erövringen av Konstantinopel. Det kan vara en vink om vad som väntar landet under de kommande fem åren..

SvD - 45 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med ”sexuellt explicit” material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat.Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

SvD - 3 timmar sedan

Nya attacker mot Kiev

SvD - 1 timme sedan

Avsluta betygsexperimentet

Idag kommer kritiken mot betygen från dem som vill värna meritokratin..

SvD - 1 timme sedan

Fejd blossar upp på NKS – efter ledningens förslag

Ett hundratal barn får vänta allt längre på operation på Nya Karolinska. Orsaken är personalbrist.”Några av dem kommer säkert in akut under sommaren”, säger barnortopeden Kim Johnson.

SvD - 1 timme sedan

Gick ner 26 kilo: ”Tränar, äter för att leva 50 år till”

Henrik Svensson gick ner 26 kilo och ökade samtidigt i muskelmassa genom att lägga fokus på styrketräning och kost. Det här är det effektivaste tränings­upplägget enligt forskningen..

SvD - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade "superplasmabubbla"

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla.Bubblan var så kraftig atat den störde gps-systemen i flera timmar..

SvD - 1 timme sedan

Distansarbete en vinst för kvinnliga ingenjörer

Nu syns en en möjligtvis oväntad effekt av det ökade hemarbetet under pandemin.Mängder av kvinnliga ingenjörer gick upp i heltid, enligt en facklig studie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.