NSD > Nyheter

Thursday, 01 June, 07:39

NSD - 22 mar 23 kl. 19:39

Stockholmarna friskare – men skillnaderna storaStockholmarna lever längre, andelen rökare minskar och allt färre dör av hjärtinfarkt, stroke och cancer. Skillnaderna mellan olika grupper i samhället är dock stora, visar Region Stockholms Folkhälsorapport 2023..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Region Stockholms Folkhälsorapport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmarna, friskaremen , skillnadernastora

Fler nyheter från NSD

NSD - 10 minuter sedan

Huset på Haradsvägen 14 i Vidsel har bytt ägare två gånger sedan 2022

Elena Alexandrova, 67 år, är ny ägare till fastigheten på Haradsvägen 14 i Vidsel..

NSD - 2 timmar sedan

Rådjur på vägen på E4

Det är problem i trafiken i riktning mot Haparanda på E4 mellan Hemberget och Ersnäs V..

NSD - 10 minuter sedan

Gramner, 44, vann "PRO-mötet" mot Johansson, 45

De som var plats på Tunavallen under onsdagskvällen slängdes tillbaka till 90-talet. Publiken fick se Anders Gramner gnugga på i 90 minuter längs med vänsterkanten samtidigt som Magnus Johansson stångades från sin anfallsposition i motståndarlaget..

NSD - 10 minuter sedan

Låt Storlandet bestå som renbetesland

Om vindkraftparker ska byggas borde det ske på redan förstörd mark. Det skriver Gun-Mari Engfors, som är kritisk till planerna för Storlandet..

NSD - 2 timmar sedan

Europeiskt toppmöte i krigets skugga

Alla Europas ledare samlas nu i Moldavien till ett unikt toppmöte. På agendan står bland annat Rysslands krig mot Ukraina, ett krig som också drabbat det lilla grannlandet Moldavien..

NSD - 30 minuter sedan

USA redo att medla i Sudan – om vapenvila hålls

USA är redo att fortsätta medla mellan de stridande parterna i Sudan, men säger att de då måste mena allvar med att upprätthålla vapenvila..

NSD - 15 minuter sedan

Samantha tillbaka i SATC-serie

Samantha Jones är tillbaka i "Sex and the city"-universumet..

NSD - 30 minuter sedan

Allt fler äldre har skulder hos Kronofogden

Nästan 40 000 personer över 64 år hade skulder hos Kronofogden vid slutet av 2022, det är 460 personer fler jämfört med året innan, visar en analys från Kronofogden..

NSD - 30 minuter sedan

Företag KO-anmäls för reklam om stekpannor

Stekpannorna marknadsförs med argumentet att de inte innehåller det förbjudna ämnet PFOA. Men vilka andra farliga ämnen de faktiskt innehåller talas det tyst om. Nu anmäler Sveriges konsumenter 22 försäljare och tillverkare till Konsumentverket..

NSD - 45 minuter sedan

Rundtur på Hertsöfältet – här ska bolagen bygga

I ena änden av det väldiga området slamrar grävmaskiner och en station byggs upp. I andra änden står ett ensamt älgtorn kvar på marken som snart ska beredas för en fabrik för batterikomponenter. Vi tog en tur till Hertsöfältet, där Luleås utveckling tar fart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.