Corren > Nyheter

Friday, 14 June, 10:28

Corren - 22 mar 23 kl. 19:01

Fed höjer räntan med mjukare ton om framtidenUSA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Åtgärden motsvarar förväntningarna – och nu är Fed mjukare i tonen om framtida höjningar..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
USA, Federal Reserve, Fed

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed, höjer, räntanmed , mjukare, tonom , framtiden

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 timmar sedan

Nya hyllningarna – Forsling kan bli Stanley cup-mästare på söndag

Tre matcher. Tre segrar. Gustav Forsling och Florida Panthers är på väg att svepa Edmonton OIlers i Stanley cup-finalen..

Corren - 5 timmar sedan

"Britta, Storprataren ber dig om ursäkt"

I dagarna är det aktuellt med skolavslutningar. Det ger anledning att reflektera över vårt förhållande till våra lärare, närmare bestämt hur vi som vuxna minns och pratar om våra lärare, skriver Michael Cocozza på Kultur Debatt..

Corren - 15 minuter sedan

Hård kritik mot Gröna Lund efter dödsolyckan

En felaktigt tillverkad bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK). Bristande säkerhetsarbete på nöjesparken var också en bidragande orsak..

Corren - 15 minuter sedan

Bachelorn Rasmus från Linköping har fått barn med radioprofilen

Linköpingskillen Rasmus Allard fick sitt hjärta krossat i tv-programmet Bachelorette. Men nu har han hittat kärleken, och på fredagsmorgonen visade han på Instagram upp sin nyfödda dotter..

Corren - 5 timmar sedan

Hitta en mer medmänsklig lösning för strandfiket

Kanske räcker det med att bara flytta befintlig byggnad en aning och bevilja ett nytt tillfälligt bygglov – i stället för att riva och bygga nytt, vilket inte verkar logiskt eller kan anses särskilt bra ur en hållbarhetssynpunkt, menar insändarskribenterna..

Corren - 15 minuter sedan

Det orsakade dödsolyckan på Gröna Lund

En felaktig tillverkning av en bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK)..

Corren - 30 minuter sedan

Vätternrundan 2024 – vi ger er ett superlive

Folkfesten kring Vätternrundan är igång. Och MVT ger er allt från vimlet innan första start, rapporter utifrån banan och depåerna tills cyklisterna går i mål utmed Vätterpromenaden. Häng med oss hela vägen..

Corren - 30 minuter sedan

Kedjehus på 150 kvadratmeter sålt i Linköping - priset: 5 350 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på Ektunavägen 141 i Linköping är nu klar..

Corren - 1 timme sedan

Sandy & Systrar AB - nytt företag startar i Linköping

Den 13 juni registrerades det nya bolaget Sandy & Systrar AB hos Bolagsverket..

Corren - 13 timmar sedan

Rådjur på fel sida viltstängslet på E4

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Mantorp och Linköping Väst i båda riktningarna påverkas av att ett rådjur rör sig på eller vid sidan av vägen, uppger Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.