SvD > Nyheter

Sunday, 19 May, 05:10

SvD - 22 mar 23 kl. 19:32

Sprickan i Putins fasad: "En uppvisning!"Vladimir Putins välregisserade besök i Mariupol avbröts av ett plötsligt varningsrop.Den ryske presidenten var av allt att döma i den ockuperade staden på riktigt, men obekväma detaljer har nu klippts bort av Kreml..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Putins, En, Mariupol, Kreml

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprickani , Putins, fasad, quot;En, uppvisning!"

Fler nyheter från SvD

SvD - 2 timmar sedan

Vatikanen skärper mirakelregler

SvD - 2 timmar sedan

Kvinna avled efter sjukhusmiss

SvD - 4 timmar sedan

Man död i drunkningsolycka

SvD - 6 timmar sedan

Politisk bomb ökar trycket på regeringen

En, två, tredje gången gillt? Efter att både Israels ÖB och försvarsministern krävt en plan för Gaza efter kriget – utan resultat – släpper nu regeringens tungviktare Benny Gantz en politisk bomb: Ta fram en plan inom tre veckor, annars avgår jag..

SvD - 8 timmar sedan

Netanyahu ställs inför ultimatum

Den israeliske oppositionsledaren Benny Gantz, som ingår i Israels krigskabinett, hotar att avgå om inte Israel ändrar inriktning i Gaza-kriget..

SvD - 8 timmar sedan

Negativt elpris i norr på söndagen

Efter avsevärt högre elpriser under april, blir dagspriset på elbörsen negativt under söndagen i de två norra elprisområdena. Samtidigt stiger priset något i söder..

SvD - 8 timmar sedan

Så gick Mad Max från macho till matriarkat

Den 22 maj är det premiär för den femte filmen i George Millers kultserie ”Mad Max”. Det som började som en lågbudgetberättelse inspirerad av australiensiska trafikolyckor har vuxit till en väloljad dystopi om en resursfattig framtid – där det sista hoppet tycks stå till kvinnorna..

SvD - 9 timmar sedan

Norrköping Dolphins svenska mästare i basket

Den regerande mästaren, Norrköping Dolphins, försvarade sin SM-titel. Laget säkrade det fjärde raka SM-guldet efter att ha slagit Borås med 76–72 och 4–1 i matcher..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.