Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 29 May, 08:40

Expressen Dina Pengar - 22 mar 23 kl. 19:30

Ny prognos: Fallande bopriser och stigande räntorPrisfallet på bostadsmarknaden fortsätter och den rörliga bolåneräntan når över fem procent.Det spår Handelsbanken.Samtidigt får allt fler svårare att klara högre utgifter, enligt Nordea.– Man kan behöva ta stora beslut, säger bankens privatekonom Ingela Gabrielsson.Här ger hon sina bästa kristips..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Handelsbanken, Nordea, Ingela Gabrielsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny prognos, Fallande, bopriseroch stigande , räntor

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:22

Farliga varor säljs på nätet – myndighet kritisk mot dropshippingbutiker

Nästan alla undersökta så kallade dropshippingbutiker – det vill säga en typ av webbplats som säljer produkter utan eget lager – sålde varor med farliga ämnen när Kemikalieinspektionen genomförde en granskning.– Många säljare har närmast obefintlig kunskap om sitt ansvar, säger Karin Rumar, inspektör vid myndigheten, till TT..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:36

Whatsapp: Nu kan du ändra skickade meddelanden

Det går nu att ändra i meddelanden du har skickat i Whatsapp, enligt ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:00

Susannes kaxiga mål: 100 miljoner vid trettio

Susanne Najafi satte ett högt mål för sig själv: Vid 30 ska jag omsätta 100 miljoner kronor i mitt företag.Hon missade målet med två år men hade då byggt upp ett stort e-handelsbolag inom skönhetsprodukter – som senare köptes upp av norska riskkapitalister.Exitpengarna plöjdes ned i nya bolaget Backingminds som Najafi driver ihop med Draknästet-profilen Sara Wimmercranz.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 07:32

LKAB: Ingen järnmalm till H2 Green Steel

Det blir inga järnmalmsleveranser från LKAB till den nya stålsatsningen H2 Green Steel, skriver DI. I alla fall inte under den närmaste tiden. Enligt gruvbolaget är kapaciteten på Malmbanan för dålig..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:42

Notan för Stefan Ingves avtackning: En miljon

En konferens och ett kalas hölls för att markera slutet på Stefan Ingves tid som riksbankchef.Det 11 timmar långa evenemanget kostade skattebetalarna en miljon kronor, rapporterar Svenska Dagbladet.Största kostnaden gällde hotell och flygresor för sex internationella akademiker som var inbjudna..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 14:44

USA-inflation vände oväntat upp

Inflationen i USA enligt det så kallade PCE-måttet – det som USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) föredrar att använda när de beslutar om styrräntan – steg till 4,4 procent i april. Det kan jämföras med 4,2 procent i mars..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:14

Nordea: Nära botten för detaljhandeln

Vi börjar närma oss botten i nedgången för svensk detaljhandel i inflations- och räntechocken, enligt Nordeas chefsanalytiker.– Det är en stark siffra. Men uppstudsen kommer från den väldigt låga noteringen vi hade i mars, säger han om detaljhandelns volymlyft i april..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:26

Börsen lyfter i öppningen

Stockholmsbörsen vänder upp i den inledande handeln efter en mindre nedgång under gårdagen. Även de större Europabörserna stiger sedan tekniksektorn på Wall Street gått starkt under gårdagskvällen..

Expressen Dina Pengar - 26 maj 23 kl. 05:46

Norwegian: Risk för ännu en stökig flygsommar

Det kan bli störningar i europeisk flygtrafik även sommar, med risk för strejker på flygplatserna i Paris och Köpenhamn, varnar Norwegians vd Geir Karlsen.– Vi är väldigt oroliga för att de ska hålla i sig över sommaren, säger han om konflikterna..

Expressen Dina Pengar - 25 maj 23 kl. 17:00

Orimligt att 145 000 svenskar måste bli pensionsexperter

Vill du ha det gamla cellgiftet KAP-KL eller det lite modernare cellgiftet AKAP-KR som behandling mot din elakartade, komplexa och högst individuella tumör? Du har fått innehållsförteckningen på båda preparaten och läser på 1177.se att unga personer förmodligen har bättre chanser med det nya cellgiftet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.