Realtid > Ekonomi

Friday, 24 May, 15:57

Realtid - 22 mar 23 kl. 19:10

Fed höjer räntan med 0,25 procentenheterUSA:s centralbank, Federal Reserve, meddelar under onsdagskvällen att de höjer sin ränta med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
USA, Reserve

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed, höjer, räntanmed , 0,25, procentenheter

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Nevs avbryter affär med Jihad Mohammad

Nevs, som är arvtagaren till gamla Saab Automobile i Trollhättan, ställer in den planerade affären med kanadensisk-libanesiska affärsmannen Jihad Mohammad. Detta sedan Mohammad på sociala medier gjort inlägg som retat upp både bolaget och dess ingenjörer, enligt Ttela..

Realtid - 3 timmar sedan

Bankir på Carnegie åtalad för insiderbrott

En Carnegiebankir har a?talats fo?r insiderbrott och sta?

Realtid - 4 timmar sedan

Putin redo att frysa konflikten i Ukraina

Rysslands president Vladimir Putin är redo att stoppa kriget i Ukraina med ett förhandlat eldupphör som erkänner de nuvarande stridslinjerna. Det uppger fyra ryska källor för Reuters. Samtidigt uppges han vara beredd att fortsätta kriget om inte väst svarar, säger källorna..

Realtid - 5 timmar sedan

Case Group tackar nej till budet på Karnov Group

Kapitalförvaltaren Case Group, som äger 1,58 miljoner aktier i Karnov Group, kommer att tacka nej till det rekommenderade kontantbudet på 84 kronor per aktie som lagts av Greenoaks och Longpath. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 4 timmar sedan

Sernekes och Balders miljardaffär ska granskas

Göteborgs kommuns bostadskoncern AB Framtiden köpte 151 000 kvadratmeter byggrätter i Karlastaden för 1 miljard kronor från fastighetsbolaget Balder och byggkoncernen Serneke. Nu ska affären granskas efter ett beslut under kommunfullmäktige, skriver GP..

Realtid - 5 timmar sedan

Ebba Busch öppnar för ny gruvskatt 

Näringsminister Ebba Busch (KD) anser att Sverige behöver fler gruvor för att kunna klara av den gröna omställningen och öka självförsörjningen. Det säger hon till SVT..

Realtid - 6 timmar sedan

Oscar Properties ska välja ny styrelse

Aktieägarna i bostadsutvecklaren Oscar Properties kallas till extra bolagsstämma måndagen den 17 juni i Stockholm..

Realtid - 6 timmar sedan

SEB mäklar ny storpost på 2,5 procent i Securitas

SEB mäklade klockan 09:05 en aktiepost om 14 478 352 aktier inbördes i säkerhetsbolaget Securitas till kursen 113,05 kronor..

Realtid - 7 timmar sedan

Fondförmögenheten ökar med 9,9 procent

Enligt färsk statistik från SCB uppgick den totala fondförmögenheten i svenska fonder vid utgången av det första kvartalet till 7 573 miljarder kronor. Detta är en ökning med 685 miljarder kronor, motsvarande 9,9 procent jämfört med föregående kvartal..

Realtid - 7 timmar sedan

SCB: Oförändrad lönsamhet inom näringslivet under årets första kvartal

Näringslivets rörelseresultat ökade med 1,8 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Rörelsemarginalen uppgick till 7,0 procent, en uppgång med 0,1 procentenheter. De fasta bruttoinvesteringarna ökade med 18,6 procent medan lageromslaget uppgick till minus 14,2 miljarder kronor, samtliga i löpande priser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.