UNT > Nyheter

Monday, 29 May, 06:55

UNT - 22 mar 23 kl. 16:25

Klart: Uppsalasonen klar för KalmarArash Motaraghebjafarpours kontrakt med Dalkurd gick ut efter förra säsongen. Nu står det klart att Uppsalasonen flyttar till allsvenskan och Kalmar..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Kalmar, Motaraghebjafarpours, Dalkurd, Uppsalasonen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart Uppsalasonen, klarför , Kalmar

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade "superplasmabubbla"

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla. Bubblan var så kraftig att den störde gps-systemen i flera timmar..

UNT - 30 minuter sedan

Stoppa bemanningsföretagen i sjukvården

Regionen klarar inte att upprätthålla en akutsjukvård som länsinvånare har rätt till, skriver Carina Kumlin och Lars O Ericsson.

UNT - 45 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med "sexuellt explicit" material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat. Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

UNT - 1 timme sedan

Pensionärer ska rädda förlossningsvården i sommar

En majoritet av landets regioner har inte tillräckligt många barnmorskor för att klara bemanningen på förlossningarna under sommaren. Semestrar har kunnat beviljats tack vare pensionärer och hyrpersonal. –Det är otroligt skört, säger Michael Viklund på förlossningen i Umeå..

UNT - 1 timme sedan

Mordmisstänkta hemliga - hotbild mot anhöriga

Identiteten på tre personer som misstänkts för inblandning i ett uppmärksammat mord i Tullinge är fortfarande hemlig, trots att de varit häktade i över två månader. Anledningen till det mycket ovanliga förfarandet är att det fortsatt anses finnas en stark hotbild mot deras anhöriga..

UNT - 1 timme sedan

Så är sommarläget på förlossningen i din region

Ännu en tuff sommar väntas i förlossningsvården på många platser i Sverige. I TT:s lista över samtliga regioner får du en bättre bild av läget där just du bor..

UNT - 1 timme sedan

Mikaela bor gratis i Gällivare och förlöser barn

Barnmorskan Mikaela Stadig tröttnade på Stockholms förlossningskris. I sommar jobbar hon i stället i Gällivare. Både nattåg och boende för familjen bjuder Region Norrbotten på.

UNT - 1 timme sedan

Distansarbete en vinst för kvinnliga ingenjörer

Nu syns en en möjligtvis oväntad effekt av det ökade hemarbetet under pandemin. Mängder av kvinnliga ingenjörer gick upp i heltid, enligt en facklig studie..

UNT - 1 timme sedan

Tokyobörsen gläds åt skuldtaksuppgörelse

Investerarna på Tokyobörsen gjorde tummen upp åt den amerikanska uppgörelsen om skuldtaket..

UNT - 1 timme sedan

Frankrike räddade 63 flyktingar

Franska myndigheter räddade 63 flyktingar ur Engelska kanalen under helgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.