UNT > Nyheter

Monday, 29 May, 07:54

UNT - 22 mar 23 kl. 16:25

Nystartat konsultföretag i UppsalaHallgren Advisory AB har som sin verksamhet "företagskonsultation, angående organisation och affärsmodell"..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Advisory AB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nystartat, konsultföretagi , Uppsala

Fler nyheter från UNT

UNT - 4 minuter sedan

Så blir nya "Pang i bygget"

Är du peppad på nyversionen av kultserien "Pang i bygget"? Grattis, nu kommer fler detaljer kring den nya serien..

UNT - 1 timme sedan

Fransk kärnkraft pressar gaspriset

Naturgaspriset i Europa fortsätter nedåt och ligger nu bara marginellt högre än sommaren 2021, då Vladimir Putin började strama åt flödet inför Ukrainakriget. –Fransk kärnkraft är tillbaka, säger Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken..

UNT - 45 minuter sedan

Vaccin mot borrelia testas

Snart kan ett vaccin mot borrelia vara verklighet..

UNT - 2 timmar sedan

Vulkanutbrott skapade "superplasmabubbla"

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla. Bubblan var så kraftig att den störde gps-systemen i flera timmar..

UNT - 1 timme sedan

Stoppa bemanningsföretagen i sjukvården

Regionen klarar inte att upprätthålla en akutsjukvård som länsinvånare har rätt till, skriver Carina Kumlin och Lars O Ericsson.

UNT - 1 timme sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med "sexuellt explicit" material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat. Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

UNT - 2 timmar sedan

Pensionärer ska rädda förlossningsvården i sommar

En majoritet av landets regioner har inte tillräckligt många barnmorskor för att klara bemanningen på förlossningarna under sommaren. Semestrar har kunnat beviljats tack vare pensionärer och hyrpersonal. –Det är otroligt skört, säger Michael Viklund på förlossningen i Umeå..

UNT - 2 timmar sedan

Mordmisstänkta hemliga - hotbild mot anhöriga

Identiteten på tre personer som misstänkts för inblandning i ett uppmärksammat mord i Tullinge är fortfarande hemlig, trots att de varit häktade i över två månader. Anledningen till det mycket ovanliga förfarandet är att det fortsatt anses finnas en stark hotbild mot deras anhöriga..

UNT - 2 timmar sedan

Så är sommarläget på förlossningen i din region

Ännu en tuff sommar väntas i förlossningsvården på många platser i Sverige. I TT:s lista över samtliga regioner får du en bättre bild av läget där just du bor..

UNT - 2 timmar sedan

Mikaela bor gratis i Gällivare och förlöser barn

Barnmorskan Mikaela Stadig tröttnade på Stockholms förlossningskris. I sommar jobbar hon i stället i Gällivare. Både nattåg och boende för familjen bjuder Region Norrbotten på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.