NSD > Nyheter

Saturday, 03 June, 06:38

NSD - 22 mar 23 kl. 16:16

Klubbat: Legionellan i Råneå badhus ska åtgärdasNya åtgärder ska sättas in för att försöka få bort legionellabakterierna i Råneå badhus. Det har kultur–och fritidsnämnden klubbat..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Råneå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klubbat, Legionellani , Råneå, badhusska , åtgärdas

Fler nyheter från NSD

NSD - 10 minuter sedan

Svenskmöte i CL-finalen: "Njuter av stunden"

Två svenskor reser till Eindhoven för att bli Champions League-mästare. Bara en kommer att bli det. –Det finns sätt att såra dem på, säger Wolfsburgs Rebecka Blomqvist inför lördagens final mot Fridolina Rolfös Barcelona..

NSD - 6 timmar sedan

Gunnar Thålin blev Årets Företagare: "Är så stort"

En berörd Gunnar Thålin vrålade ut glädjen från scen. Galärens vd prisades som Årets Företagare och var snabb att dela priset med staden: "Jag tycker att jag delar det här priset med alla Luleås invånare", sade han..

NSD - 15 minuter sedan

Jordnötsplåster bet på allergi

Barn under tre år som fick ha plåster med jordnötsprotein tycks minska sin allergi. –Ett väldigt spännande koncept, säger barnläkaren och allergiexperten Caroline Nilsson..

NSD - 10 minuter sedan

Hus i Vittangi har fått ny ägare

Nu är det klart att Amanda Elisabeth Elvira Flygare, 22, har tagit över fastigheten på adressen Sjövägen 31 i Vittangi från Lars Bertil Agneholm..

NSD - 15 minuter sedan

Olof Wretling utsedd till hedersdoktor

Olof Wretling har utsetts till hedersdoktor vid medicinska fakulteten vid Umeå universitet, rapporterar P4 Västerbotten..

NSD - 15 minuter sedan

Danska shoppare lyfter skånsk ekonomi

Svensk handel är hårt pressad, men i städer som Malmö och Helsingborg är krisen inte lika påtaglig tack vare danska kunder. –De har en jättestor betydelse för näringslivet i den ekonomiska situation vi befinner oss i, säger Pia Sandin, vd på Malmö citysamverkan..

NSD - 30 minuter sedan

AI är här – våra liv kommer att förändras för alltid

"Alla" pratar om AI. Men vad är det egentligen och hur kommer det att påverka oss på kort och lång sikt? En sak är säker, våra liv kommer att förändras för alltid – på gott och ont.

NSD - 30 minuter sedan

Billig svensk krona får danskar att jubla

Svenska kronan är lika svag som under finanskrisen 2009, vilket har fått danskar att vallfärda till köpcentret Emporia i Malmö. –Det enda som är konstigt är att det inte är ännu fler danskar som åker hit och handlar, säger Hans Lyndrup..

NSD - 30 minuter sedan

Barnfamiljerna behöver mer pengar i plånboken

"Inget barn ska, som Zlatan, behöva oroa sig för att kylskåpet är tomt", skriver NSD-krönikören Lina Norberg Juuso..

NSD - 45 minuter sedan

Vi har ett guldägg men betalar för att dela det

Luleå skulle snarare få betalt än att betala till arrangörerna för exempelvis Schaatsen Grand Prix och MMA-galan skriver Peo Rask..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.