Realtid > Ekonomi

Monday, 05 June, 08:07

Realtid - 22 mar 23 kl. 14:45

"Riksbanken mindre hökaktig utan Ohlsson"Vice riksbankschef Henry Ohlsson har meddelat att han avgår i förtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ohlsson, Henry Ohlsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksbankenmindre , hökaktigutan , Ohlsson

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Matpriserna fortsätter sjunka – ’väldigt snabb nedgång’

Matpriserna i Sverige fortsätter att sjunka. För andra månaden i rad uppvisades sjunkande siffror för maj, och experter noterar en snabb nedgång i landet. Det rapporterar SvD och TT..

Realtid - 15 minuter sedan

Tidigare Ericsson-vd:n Lars Ramqvist död

Lars Ramqvist, tidigare mångårig vd för telekomjätten Ericsson, har gått bort. Han blev 84 år gammal, rapporterar Dagens Industri..

Realtid - 1 timme sedan

Det krävs alternativa finansieringsmodeller för att undvika framtida finansiella kriser

Historien tenderar att upprepa sig. Problemen tar sig bara något andra former. Bankmodellen har en inneboende risk och de flesta finansiella kriser genom historien har uppkommit genom ränterisken förknippad med kort inlåning och lång utlåning.

Realtid - 10 timmar sedan

Lindvall förutsåg SBB-kraschen redan 2020

Tyckte du att SBB:s krasch kom som en överraskning? Förstås inte om du har läst Realtid. Här du en sammanfattning om vad Realtids Per Lindvall har skrivit om SBB de senaste tre åren..

Realtid - 13 timmar sedan

Kalender måndag 5 juni

Realtid - 13 timmar sedan

Hetaste ESG-knepen från GU Ventures

Det är viktigt att prioritera hållbarhetsarbetet redan från början. Dessutom ska man inte underskatta värdet av mixade och jämställda team både i styrelserna och verksamheten som helhet. Det säger Sofia Ström, GU Ventures affärsutvecklare med fokus på hållbarhet..

Realtid - 22 timmar sedan

”Separata” rapporter är framtiden

Det där med att försöka täcka in alla vinklar som kan vara av intresse för samtliga av bolagets intressenter i en och samma rapport är nog en omänsklig uppgift, och framför allt så blir det inte bra. Det blir ”Jack of all trades” eller mellanmjölk. Det skriver Helena Nordman-Knutson, Senior rådgivare, Safir Communication i en gästkrönika..

Realtid - Igår: 08:59

Vad har Mello med kapitalanskaffningar och krediter att göra?

Det hägrar en uppsjö av möjligheter för verksamheter som kvalificerar som gröna och hållbara med nya former av krediter, gröna aktier och ta del av olika EU-program och statliga stöd. Det skriver Joakim Båge, programchef för ESG-dagen..

Realtid - I förrgår: 22:02

Veckans mest lästa (29 maj – 2 juni)

Realtid - I förrgår: 15:03

"Som att flytta runt solstolarna på Titanics däck"

\u0022Ilijas avgång är ju ett desperat drag och visar hur utsatt läget är. Men han sitter kvar i styrelsen. Det ger lite känslan av att de flyttar runt solstolarna på Titanics däck,\u0022 säger Realtids Per Lindvall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.