DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 15:03

DI - 22 mar 23 kl. 15:13

Renewcells fabrik i Sundsvall brinnerEn brand har utbrutit vid Renewcells textilåtervinningsanläggning Renewcell 1 i Sundsvall. uppger bolaget i ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sundsvall, Renewcells, Renewcell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renewcells, fabriki , Sundsvall, brinner

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Mångmiljardökning av omsättningen för Hedin – men vinst blev förlust

Den onoterade bilåterförsäljaren Hedin Mobility Group, som ägs till 25 procent av Erik Selin och resten av familjen Hedin, ökade omsättningen från 17,8 till 23,6 miljarder kronor under det första kvartalet.  På nedersta raden ersattes en vinst i fjol trots det av förlust..

DI - 15 minuter sedan

Riskkapitalist bestulen på Ferrari värd miljoner

En känd riskkapitalist har blivit bestulen på sin exklusiva Ferrari i centrala Stockholm och utsatts för grovt hemfridsbrott. En person är häktad, misstänkt på sannolika skäl för båda brotten. Plåtburk och tittöga – här är polisens checklista för dig som vill riskminimera bilstölder och ovälkomna gäster..

DI - 15 minuter sedan

Henrik Didner-bolaget skulle lösa elkris – kursrasar på rekonstruktion

Energiteknikbolaget Ngenic, med aktieproffset Henrik Didner som storägare, skulle lösa den svenska elkrisen – men måste nu försöka lösa sin egen finansiella kris och ansöker om företagsrekonstruktion. Aktien rasar – samtidigt luftas möjligheten för ”ett bud innan semestern”..

DI - 30 minuter sedan

Svolder köper fler aktier i Mildef

Mildefs största ägare, investmentbolaget Svolder, har köpt ytterligare aktier i teknikbolaget..

DI - 1 timme sedan

Totalstopp för tågtrafik söder om Stockholm

Ett elfel vid Södra station ställer till det för tågtrafiken i Stockholm. Inga tåg kan passera stationen åt något håll, rapporterar P4 Stockholm. Det gäller såväl regional- som fjärrtåg..

DI - 45 minuter sedan

Omnicars framtid oviss efter andra kvartalet

Det danska Spotlight-noterade mjukvarubolaget Omnicars styrelse ska fortsätta sin strategiska översyn. Men inga garantier kan ges att en lämplig lösning kan hittas eller att bolaget kan fortsätta sin verksamhet efter slutet av andra kvartalet 2024..

DI - 1 timme sedan

Kultur, arkitektur och Dolce Vita – tre schweiziska pärlor

Schweiziska städer må vara blygsamma i storlek, men de utstrålar en oöverträffad livlighet och lockelse.  De ligger inbäddade vid lugna vatten och har inte bara en exemplarisk infrastruktur för företag utan också ett överflöd av härliga fritidssysselsättningar.  Att utforska Basel, Genève och Ascona-Locarno avslöjar en väv av distinkta upplevelser och aktiviteter, vilket gör dem till en harmonisk trio att inkludera i din schweiziska resplan..

DI - 1 timme sedan

Omstridda miljardaffären i Karlastaden granskas

Miljardaffären i Karlastaden har orsakat het politisk debatt i Göteborg. Nu står det klart att en extern granskare ska gå igenom turerna, efter en mycket jämn omröstning i kommunfullmäktige. .

DI - 1 timme sedan

Nevs avbryter affär med elbilsköpare

Elbilsbolaget Nevs affär med kanadensiska EV Electra tycks gå i stöpet..

DI - 1 timme sedan

Elbilsbolaget Lucid säger upp 6 procent av de anställda

Elbilstillverkaren Lucid Group ska säga upp 6 procent av arbetsstyrkan, motsvarande cirka 400 personer. Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.