Realtid > Ekonomi

Thursday, 01 June, 07:50

Realtid - 22 mar 23 kl. 14:45

Nordea kommenterar Vice Riksbankschefens avgångVice Riksbankschef Henry Ohlsson har meddelat att han avgår i förtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Vice Riksbankschefens, Riksbankschef Henry Ohlsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, kommenterar, Vice, Riksbankschefens, avgång

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Kalender torsdag 1 juni

Realtid - 30 minuter sedan

Hushållens förmögenhet vänder upp – rekordlåg skuldökningstakt

De svenska hushållens brutto- och nettoförmögenhet ökade under det första kvartalet 2023. Uppgången beror på en positiv utveckling på de finansiella marknaderna samt ett ökat nysparande..

Realtid - 10 timmar sedan

"SBB inte systemviktigt för den svenska ekonomin"

Sverigedemokraterna och Liberalerna säger nej till räddningsaktioner för SBB, trots att regeringen har öppnat för att svara politiskt på SBB-krisen..

Realtid - 16 timmar sedan

DI: Blankare kan pressa SBB till konkurs

Fastighetsbolaget SBB uppfyller inte kraven för räntetäckning så som lånevillkoret definieras i euroobligationernas basprospekt – något som Danske Banks kreditanalytiker noterar i en kommentar..

Realtid - 16 timmar sedan

Södra klubbar rekordstor vinstdelning

Rekordsumman 3 243 miljoner kronor delas ut till Södras 52 000 medlemmar. Det klubbades på Södras årliga föreningsstämma..

Realtid - 16 timmar sedan

Qliro fälls för påträngande lånereklam

Kunderna fick mejl efter mejl med reklam för lån. Företaget Qliro lockade med pengar över och sänkta kostnader. Men nu gör Patent- och marknadsdomstolen tummen ner och förbjuder marknadsföringen..

Realtid - 18 timmar sedan

Försäkringsuppstickaren Ebie inleder samarbete med Castellum

Försäkringsförmedlaren Ebie, som erbjuder så kallad hyresgaranti, som ett alternativ till deposition och bankgaranti i kommersiella hyresavtal, inleder nu ett samarbete med Castellum..

Realtid - 19 timmar sedan

Boneo: Sex av tio mäklare tror på stabiliserad bostadsmarknad i sommar

Mäklarkollen \u0026amp; Köparkollen, som är bostadsportalen Boneos trendspaning om bostadsmarknaden och som går ut till mäklare och besökare på Boneo, visade i maj att allt fler mäklare och köpare tror på stabiliserade bostadspriser till sommaren. Samtidigt är köpbenägenheten hos köparna den högsta på över ett år..

Realtid - 20 timmar sedan

Därför misslyckas svenska bolag i Kina

Svenska bolag som vill lyckas slå sig fram i det digitala landskapet i Kina behöver målgruppsanpassa sin kommunikation. Dessutom är det ett måste med QR-koder, en hemsida som är anpassad för sökmotorn Baidu, samt en närvaro på WeChat. Det säger en marknadsföringsexpert till Realtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.