News55 > Nyheter

Wednesday, 22 March, 19:52

News55 - 04 feb 23 kl. 00:56

Det blev ingen Eurovision för punkikonenDet blev ingen finalplats för punklegendaren John Lydon och hans band Public Image Ltd som tävlade om att få bli Irlands bidrag i årets Eurovision song contest. I fredagskvällens uttagning i Dublin, som var en del av pratshowen "The late late show", ble. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Eurovision, John Lydon, Public Image Ltd, Irlands, Dublin, The

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blev ingen Eurovisionför , punkikonen

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson. – Jag tror att marknaden kommer att ta det här med lättnad, säger han och hänvisar bland annat till att besked….

News55 - 15 minuter sedan

Lazio portar supportrar på livstid efter derbyt

Lazio kommer att porta tre supportrar på livstid på grund av antisemitiskt beteende under helgens Rom-derby i Serie A mellan Lazio och Roma (1–0 till Lazio), meddelar klubben. En av supportrarna som kommer portas var klädd i en Lazio-tröja med namnet "H….

News55 - 45 minuter sedan

Fed höjer räntan med mjukare ton om framtiden

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Åtgärden motsvarar förväntningarna – och nu är Fed mjukare i tonen om framtida höjningar. Fed skriver i ett uttalande att bankens pennin….

News55 - 15 minuter sedan

Stockholmarna friskare – men skillnaderna stora

Stockholmarna lever längre, andelen rökare minskar och allt färre dör av hjärtinfarkt, stroke och cancer. Skillnaderna mellan olika grupper i samhället är dock stora, visar Region Stockholms Folkhälsorapport 2023. I rapporten, som ges ut var fjärde år a….

News55 - 15 minuter sedan

Zelenskyj hedrar soldater i frontens Bachmut

President Volodymyr Zelenskyj besökte ukrainsk militär vid den av Ryssland attackerade staden Bachmut. Hans resa till fronten genomfördes samma dag som ryska drönare anföll civila mål i Kievregionen och Zaporizjzja. President Zelenskyj valde att resa ti….

News55 - 15 minuter sedan

Sprickan i Putins fasad: “En uppvisning!”

Vladimir Putins välregisserade besök i Mariupol avbröts av ett plötsligt varningsrop. Den ryske presidenten var av allt att döma i den ockuperade staden på riktigt, men obekväma detaljer har nu klippts bort av Kreml. Putin står och talar med en grupp pe….

News55 - 45 minuter sedan

Federal Reserve höjer styrräntan som väntat

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Höjningen är den nionde sedan mars i fjol och motsvarar förväntningarna. Fed skriver i ett uttalande att bankens penningpolitiska kommit….

News55 - 2 timmar sedan

Lidl ännu ensamt om att sänka och frysa priser

Skenande priser på livsmedel belastar hushållen. Nu sänker och låser livsmedelskedjan Lidl priset på över hundra varor "i dessa tuffa tider". Konkurrenten Coop har inga omedelbara planer på att svara.

News55 - 45 minuter sedan

TT-FLASH: USA-räntan höjs 0,25 procentenheter

USA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent, rapporterar Bloombergs..

News55 - 45 minuter sedan

Federal Reserve höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent, rapporterar Bloomberg. Onsdagens räntebesked har beskrivits som Federal Reserves tuffaste beslut under de senaste åren. Centralbanken har i de….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.