Corren > Nyheter

Wednesday, 22 March, 20:15

Corren - 03 feb 23 kl. 23:25

Just nu: En personbil i singelolyckaEn olycka med en personbil orsakar problem i trafiken i båda riktningarna på väg 709 mellan Slakavägen och Cirkulationsplats Lambohovsleden, uppger Trafikverket..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Slakavägen, Cirkulationsplats Lambohovsleden, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu En , personbili , singelolycka

Fler nyheter från Corren

Corren - 1 timme sedan

Fed höjer räntan – men funderade på att avstå

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter. Det motsvarar förväntningarna – men enligt Fed-chefen Jerome Powell var banken nära att pausa räntehöjningarna på grund av bankkrisen..

Corren - 15 minuter sedan

Nytt bolag startar i Linköping - ska verka i handelsbranschen

Magnatronic AB startades 21 mars 2023..

Corren - 15 minuter sedan

Fem frågor och fem svar inför stora skolbeslutet

Socialdemokraternas och Moderaternas förslag att lägga ned flera för- och grundskolor i Linköping har vållat stor uppmärksamhet. Nu ska beslutet fattas. Här svarar vi på de viktigaste frågorna inför torsdagens avgörande..

Corren - 15 minuter sedan

Forskning visar: Barn får bättre liv med små klasser

I Linköping är 28 elever per klass norm. Men den siffran finns det ingen forskning som stärker. Tvärtom vet man i dag att mindre klasser ger bättre resultat.

Corren - 15 minuter sedan

Succéförfattaren läser högt – 50 meter upp i luften

Författaren Elias Våhlund, som ligger bakom miljonsuccén "Handbok för superhjältar", ska slå svenskt rekord i högläsning – drygt 50 meter upp i luften i Vasaparken i Norrköping. "Det är lite pirrigt", säger han..

Corren - 15 minuter sedan

Förslag: Biobesök ska ses som friskvård

Sveriges biografer föreslår att biobesök ska ingå som arbetsgivarnas friskvårdsbidrag, rapporterar SVT..

Corren - 15 minuter sedan

Använde åskådares telefon som VAR – stängs av

En egyptisk fotbollsdomare har stängts av efter att ha använt en åskådares mobiltelefon som hjälpredskap för att granska en handssituation, skriver BBC..

Corren - 30 minuter sedan

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson..

Corren - 30 minuter sedan

Stockholmarna friskare – men skillnaderna stora

Stockholmarna lever längre, andelen rökare minskar och allt färre dör av hjärtinfarkt, stroke och cancer. Skillnaderna mellan olika grupper i samhället är dock stora, visar Region Stockholms Folkhälsorapport 2023..

Corren - 1 timme sedan

Fed höjer räntan med mjukare ton om framtiden

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Åtgärden motsvarar förväntningarna – och nu är Fed mjukare i tonen om framtida höjningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.