DI > Ekonomi

Friday, 24 March, 10:32

DI - 03 feb 23 kl. 21:31

Rävspel väntar efter intåget i Catena MediaBlinkar Better Collective eller blir det svälta räv med Catena Medias ägare? Det danska spelmarknadsföringsbolagets intåg i Catena Media innebär att ett kommande bud inte kan uteslutas – men det blir också ett eventuellt giftpiller för andra intressenter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Catena Media, Better Collective, Catena Medias

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rävspel, väntarefter , intågeti , Catena, Media

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bensinpriset över 20 kronor per liter igen

Ledande drivmedelskedjor fortsätter höja bensinpriset för tredje gången på en dryg vecka. Men de sänker samtidigt priserna på diesel..

DI - 15 minuter sedan

Nordiska ländernas flygvapen tecknar samarbetsavtal

Ledarna för flygvapnet i Sverige, Norge, Danmark och Finland har undertecknat ett avtal som gör det möjligt att agera gemensamt..

DI - 15 minuter sedan

ESV tror nu på svenskt budgetunderskott i år

Det offentliga finansiella sparandet väntas uppgå till -0,9 procent av BNP i år och -0,8 procent nästa år. Det skriver Ekonomistyrningsverket, ESV, i en budgetprognos..

DI - 30 minuter sedan

EMU: Kombinerat PMI steg till 54,1 mars

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (S&P Global Composite PMI) steg till 54,1 i mars, jämfört med 52,0 föregående månad.  .

DI - 30 minuter sedan

Återstarten av Ringhals 4 försenas igen

Reaktorn vid kärnkraftverket i Ringhals var planerad att vara igång igen söndag den 26 mars. Men på grund av ett läckage från en ventil försenas återstarten nu till den 1 april..

DI - 30 minuter sedan

EU-toppmöte: Bankerna starka – bankunionen behövs

Euroområdets banksystem har stark motståndskraft och tillräckliga reserver. Men euroområdet måste fortsätta genomföra bankunionen och den gemensamma resolutionsfonden fullt ut..

DI - 30 minuter sedan

De bygger Sveriges första vindkraft i trä – premiär i sommar

I sommar får Sverige sitt första vindkraftverk i trä. Att nå dit har tagit många år för Modvion, företaget bakom den nya tekniken. Men redan inom ett par år hoppas man ha en serietillverkning på plats.

DI - 45 minuter sedan

Han lyfter upp skogsbruket i luften

ALUNDA. Striden om skogen blir alltmer intensiv, men bolaget Airforestry kan ha hittat en lösning som gör både industrin och miljövänner nöjda. Efter tio år på forskningsinstitutet Skogforsk fick Olle Gelin nog av den tröga industrin och tog saken i egna händer.

DI - 1 timme sedan

Nya nedgångar bland europeiska storbankerna

Nya stora kursfall i Europas banksektor noterades på fredagen, där Deutsche Bank hittades i botten av det breda kontinentala indexet Stoxx 600. Även UBS, som i helgen tecknade avtal om att förvärva krisande Credit Suisse, föll tillbaka..

DI - 45 minuter sedan

Proffsens val bland folkaktierna – ser uppsida på 45 procent

Samtidigt som marknaden skakas av bankoro är analytikerkåren positivt inställd till flera av de mest populära aktierna på Stockholmsbörsen, visar Di:s sammanställning.  I en småspararfavorit ser proffsen nu en uppsida på nära 45 procent, medan en annan aktie sticker ut genom att helt slippa säljstämplar. En folkaktie ska dock rasa över 50 procent – om analytikerna får rätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.