DI > Ekonomi

Sunday, 02 April, 05:01

DI - 03 feb 23 kl. 20:54

Nyrensten om storförsäljningen i Revolution Race: ”Finansiell planering”I samband med veckans rapportrally passade grundarna Pernilla och Niclas Nyrensten på att sälja aktier i Revolution Race för första gången sedan börsnoteringen. Totalt sålde paret för 135 miljoner kronor. ”Detta är en del av vår långsiktiga finansiella planering”, förklarar Niclas Nyrensten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Revolution Race, Pernilla, Niclas Nyrensten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyrenstenom , storförsäljningeni , Revolution, Race, Finansiell, planering

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Debatt: Fyra punktinsatser mot inflationen

Det ekonomiska läget är pressat men det finns åtgärder inom politiken som kan hjälpa Riksbanken och konsumenterna att bekämpa inflationen, skriver Centerpartiets Elisabeth Thand Ringqvist, Martin Ådahl och Muharrem Demirok..

DI - 8 timmar sedan

Experterna: Så maxar du försäljningen av din el

Under 2022 har solceller har installerats på villatak i en takt som aldrig förr. Förutom sänkta elkostnader ger det möjlighet att tjäna pengar på att sälja sitt överskott.  Di reder ut vad man behöver hålla reda på för att få ut mest av sina solceller.

DI - 8 timmar sedan

Paris röstar om förbud mot elsparkcyklar

Parisborna röstar på söndagen om att förbjuda uthyrning av elsparkcyklar i staden. Går förbudet igenom, blir det i sådana fall det första i en av världens större städer..

DI - 9 timmar sedan

Extravagans, komfort och magi på legendarisk resa

En resa med legendariska Orientexpressen är en dröm för många. Sträckan Venedig–Paris bjuder på en magisk upplevelse med några oväntade ingredienser..

DI - 10 timmar sedan

Rizzo lånar och får garantier av finansmannen Rolf Lundström

Butikskedjan Rizzo tar upp 10 miljoner kronor i ett brygglån från den göteborgska finansmannen Rolf Lundström, som är aktieägare i bolaget. Därtill har han ingått ett garantiavtal på samma belopp i en pågående nyemission..

DI - 10 timmar sedan

Hit är det billigast att resa efter kronsmällen

Ressugna svenskar som misströstar över den svaga kronan kan resa till Asien. Där är levnadskostnaderna lägst enligt nya beräkningar. För resor inom Europa är det länder som Albanien, Rumänien och Bulgarien som ger mest valuta för semesterkassan..

DI - 11 timmar sedan

Ringhals 4 på väg att startas upp igen

Efter ett otal förseningar pågår processen för att starta reaktor 4 vid kärnkraftverket Ringhals till full kapacitet igen..

DI - 11 timmar sedan

Transportarbetareförbundet avvisar industriavtalet – tuffa förhandlingar väntas

Transportarbetareförbundet avvisar industriavtalet som blev klart i går, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Arbetsgivarsidan förutspår att ”tuffa förhandlingar” väntar..

DI - 11 timmar sedan

Positiva resultat för kursrusaren Asarina Pharma i Tourette-studie

First North-bolaget Asarina Pharma har uppnått positiva resultat i sin fas 2a-studie kring Tourettes syndrom, enligt besked på lördagen..

DI - 12 timmar sedan

Trots branden: Renewcell-produktion ökade i mars

Textilåtervinningsföretaget Renewcells produktion i mars ökade betydligt jämfört med februari, trots eldsvådan som härjade fabriken. Volymerna är dock ännu långt från det årsmål bolaget hoppas nå i slutet av 2023..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.