Realtid > Ekonomi

Friday, 24 March, 11:37

Realtid - 03 feb 23 kl. 08:46

Här är flygbolaget som ger gratis rymdinternet ombordFramöver kommer resenärer hos AirBaltic att kunna surfa ombord – gratis, med hög hastighet och utan krångliga inloggningsrutor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AirBaltic

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är flygbolagetsom ger , gratis, rymdinternet, ombord

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Moodys varnar för spridningseffekter från banksektorn 

Kredithuset Moodys ser en ökad risk för spridningseffekter från banksektorn ju längre de finansiella förhållandena fortsätter att vara strama. Det framgår den årliga kreditrapporten, \u003ca href=\u0022https://seekingalpha.com/news/3950816-moodys-warns-on-spillover-risk-banks-continue-emergency-borrowing\u0022 target=\u0022_blank\u0022 rel=\u0022noopener\u0022\u003eskriver Seeking Alpha.

Realtid - 15 minuter sedan

ESV räknar med underskott i de offentliga finanserna

Sverige offentliga finanser kommer gå med underskott i år samt 2024, visar en ny prognos från Ekonomistyrningsverket (ESV)..

Realtid - 30 minuter sedan

Walmart säger upp hundratals inom e-handeln

Amerikanska detaljhandelsjätten Walmart minskar personalstyrkan inom e-handel i USA. Neddragningarna påverkar kvälls- och helgskift och kommer efter liknande åtgärder från konkurrenterna Amazon och Target..

Realtid - 45 minuter sedan

Så påverkar Teslas prissänkning begagnatpriserna

I början av året valde Tesla att chocksänka sina två modeller 3 och Y med upp till 150 000 kronor. Flera tillverkare, därbland Ford och kinesiska Xpengt har följt efter medan andra märken såsom Volvo Cars uttryckt att de inte kommer att sänka sina priser på elbilar..

Realtid - 1 timme sedan

Banker i USA använder Feds krislåneprogram allt mer

Banker i USA använder Federal Reserves krislåneprogram allt mer, med en upplåning på 53,7 miljarder dollar förra veckan. Programmet erbjuder kortsiktig finansiering till förmånliga räntor i utbyte mot högkvalitativa tillgångar som säkerheter..

Realtid - 1 timme sedan

Experternas tips i tuffa tider: "Reducera inte personalstyrkan för mycket"

Många företag, både i Sverige och globalt, genomför just nu nedskärningar och sparpaket. Till bolag som har aviserat uppsägningar hör bland annat Twitter, Spotify, Ikea, H\u0026amp;M, Ericsson, Nevs, FM Mattsson, Electrolux och tyska BASF.  Som arbetsgivare är det viktigt att inte reducera personalstyrkan för mycket, då det kan vara svårt att rekrytera talanger när ekonomin väl vänder, menar Sten Bauer och Margarita Kozlov, advokater inom arbetsrätt på den globala advokatbyrån Baker McKenzie..

Realtid - 1 timme sedan

Franska pensionsprotester växer - 172 gripna i kravaller

De vilda protesterna mot franska regeringens pensionsreform, en reform som bland annat inkluderar en höjning av pensionsåldern från 62 till 64 år, har fortsatt med många skadade och gripna..

Realtid - 2 timmar sedan

Tui vill ta in 1,8 miljarder euro i nytt aktiekapital

Resegruppen Tui, som också har en omfattande verksamhet i den nordiska länderna, tar in nytt kapital. Totalt siktar företaget på att ta in 1,8 miljarder euro..

Realtid - 2 timmar sedan

Amerikanska finansdepartementet redo att vidta fler åtgärder för att stabilisera banker

Finansdepartementet i USA är redo att ta fler steg för att stabilisera banker, meddelade finansminister Janet Yellen under ett förhör med kongressen. Åtgärderna som redan vidtagits har enligt henne bidragit till att trygga amerikanernas insättningar, men om det behövs är de beredda att ta ytterligare åtgärder. Uttalandet kommer efter att Yellen tidigare avfärdat möjligheten till total insättningsgaranti utan kongressens godkännande..

Realtid - 3 timmar sedan

SBAB: Riksbanken kan sänka räntan i höst

Inflationen väntas falla relativt snabbt under det andra halvåret i år, vilket tillsammans med nedgången i svensk ekonomi bör tala för att Riksbanken sänker styrräntan med 0,25 procentenheter i november, spår SBAB i senaste prognos, Boräntenytt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.